Şimdi Ara

Tim Cook: iPhone SE (2020), en hızlı Android telefonlardan daha hızlı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mundar

• quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

Ürün hızlı ama batarya testlerinde çok kötü. Kusura bakmasınlar günde 3 defa şarjla uğraşamam.
    Hocam bir detay dikkatimi çekti. Daha yüksek bataryaya sahip olmasına, daha düşük çözünürlüğe,aynı işlemci ve RAM'e sahip olmasına rağmen nasıl oluyor da iphone 11, 11 Pro'ya kıyasla çok daha kısa sürede kapanıyor? Bilmediğimiz bir özellik mi var? Pro'nun daha erken kapanması gerekiyor mu çünkü daha düşük batarya kapasitesinde daha yüksek çözünürlük,3 kamera ,daha iyi ekran gibi seçenekler sunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 3 Mayıs 2020; 21:22:41 >

• Bu telefonun hitap ettiği kitle amiral gemisi diye nitelendirilen 1000 dolarlık iphone modelini alamayan ve/veya eski kasayı seven kişilere yönelik değilmi? Hiçbir değişiklik yok diyerek linç etmeye gerek yok bence çünkü iphone seven ve/veya kullanmak isteyen kişiler için fiyatı diğer iphone modellerine kıyasla uygun ideal bir telefon bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Hocam bir detay dikkatimi çekti. Daha yüksek bataryaya sahip olmasına, daha düşük çözünürlüğe,aynı işlemci ve RAM'e sahip olmasına rağmen nasıl oluyor da iphone 11, 11 Pro'ya kıyasla çok daha kısa sürede kapanıyor? Bilmediğimiz bir özellik mi var? Pro'nun daha erken kapanması gerekiyor mu çünkü daha düşük batarya kapasitesinde daha yüksek çözünürlük,3 kamera ,daha iyi ekran gibi seçenekler sunuyor?

Alıntıları Göster
    Tamamen ekranla alakalı bir mevzu. Biri ips ekran diğeri amoled ekran. Stand by durumunda dediğiniz doğru ama ekran açıkken amoled fark yaratıyor.

• Android kullananlara cevap hakkı doğmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle se kullanıyorum pili değişsem güzel. 12 de keskin tasarım geri dönecek diyorlar ve küçük ekranlı bir modeli var gözüküyor kendi de küçük tabii ben de onu bekliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle. Küçük kasaya çerçevesiz ekran isteyenler sanki yokmuş gibi davranılması tamamen sistemin dayatması. Mecburen büyük kullanacaksın. Yada kalas gibi kasa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu zamanda telefon mu alınır iphone isterse SE ile atom parçalasın yada samsung telefonu ile kahve yapsın mutlu sonlu masaj yapsın, yemin ediyorum şu zamanlarda telefon artık bozulana kadar kullanacağım başka çare yok.
    pili bitikti aliexpressten aldım değiştirdim, ekranı baştan sona çatladı onuda 15 dolara değiştirdim durmak yok yola devam.
  • 4.7 inç ideal daha büyük telefonları kullanmak istemiyorum.android telefon ömrü 2 yıl. 4 yıldır iphone 7 kullanıyorum hep güncel.toplamda baktığınız zaman iphone 7 ile kara geçtim.4 yaşında bir android cihazı düşünemiyorum.iphone 7 de gram kasma yok.

Saldırı yemeden şunuda belirteyim gidip 5000 tl ye asla telefon almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Tamamen ekranla alakalı bir mevzu. Biri ips ekran diğeri amoled ekran. Stand by durumunda dediğiniz doğru ama ekran açıkken amoled fark yaratıyor.

Alıntıları Göster
    Bu detayı bilmiyordum, teşekkürler hocam.
  • Zafonte kullanıcısına yanıt
    Telefonun başka neyine laf edilir? Kasa kasa deyip durmuşsun, kasayı geç ekran rezillik.

• şu telefonu sırf donanımdan dolayı kutsamak yanlış. telefon bir bütündür.. keşke daha mütevazi bir donanım ama daha güncel bir şekilde gelseydi.. çok saçma bir kombinasyon olmuş.. o kasa o ekran ne olursa olsun kurtarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Alıntıları Göster
    LCD ekranlar OLED'lere göre daha fazla enerji tüketiyor, hatta 2 katı neredeyse.

• Threadripper pc kurup, CRT monitör almak gibi bir şey.. iğrenç ötesi bir telefon, yurtdışında fiyatı ucuz bir nebze alınır da burada alana allah akıl versin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.