< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Temmuz 2024; 1:50:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Timur cihantimura saldiri
-
-
iyi olmuş.. zerre üzülmedim..
-
Gram zeka kirintisi yok bunlarda. Yasi 17, annesi orada yalandan yaralilara yardim etmeye calissa, oglu da guzel bir takim elbiseyle hakim karsisina cikip pahali bir avukat tarafindan savunulsa islahevinde birkac ay gecirip salinirdi bu.
Simdi zenci kardeslerimin arasinda stres topuna dondurmusler cocugu. Birkac aya “Yuce devletimize sesleniyorum Allah askina kurtarin bizi buradan” diye yalvarirlarsa sasirmasin kimse :)
He son olarak Abd hapishaneleri bizim ulkeye benzemez, sabuna dikkat etsin aman dusurmesin yere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Temmuz 2024; 2:17:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Coktan yapmislardir
Yakalandığı günden beri çıkan haberlerin hepsi yalan, ailenin abddeki avukatı tarafından uyduruluyor. Abdde bir kurye yakalattı dediler yalan çıktı mesela sırf öldürdüğü kişi kuryeydi şimdi kurye yakalattı ilahi adalet yerini buldu diye düşündürtmek için. Yalan olduğu anlaşıldı ama kaç kanalda çıktı kaç kişinin aklında kaldı? Yok hapishanede şöyle acılar çekti bunlar yapıldı alayı yalan. Milyon dolarlar ödemişler abddeki avukata var bir kurguları planları. Sözde kayıt yaptırırken okulda yakalanması okul önünde tutuklanma görüntülerinin çekilmesi alayı plan proje kurgu.
"Ev hapsine çıkarılması konusunda ikinci kez taleplerini iletti."
Sanki ilk talep kabul görmeyince eleman gidip kendini dövdürtmüş, cezaevinden çıkabilmek için gibin geldi.
-
beter olsun pislik..
-
İnşallah T-Bag ve Schillinger gibi iyi kalpli insanlar arka çıkar kardeşimize.
-
Kesinlikle öyle. Hele bir de malum partiyle iyi bağlantısı varsa 1-2 içerde keyif yapar, çıkardı.
-
Peki kurgu olduğuna dair kanıtınız ney?
annenin 17 yaşındaki çocuğunu yurt dışına kaçırmasını önerenler ile, amerika'da da o kadar plan proje kurgu yapacak olanların bu tip girişimlerle uğraşacaklarını ben hiç sanmıyorum. üç günlük dünyada istenmeyen olayların meydana gelecek olması kaçınılmaz. ama olayın bu noktaya gelmesine sebep olanlar çocuğa daha çok kötülük yaptılar demeliyiz. zaten 18 yaş altı. karşı taraf ile manevi ve sonrasına maddi yönden uzlaşmayı tercih etselerdi keşke. bundan kaçınca, daha kötü duruma düştüler. görünen o ki; amerikan vatandaşlığına çok güvendiler. aceleyle yapılan işler, akıl işi değil.
-
Ailenin avukatı. 18.06.24de türk kurye yakalattı diye haber tüm medyada yayıldı olayın gerçekle alakası yok kayıtlarda böyle birşey yok tamamen kurmaca bir haber.
x (formerly twitter)Denetle Haber (@denetlehaber) on Xhttps://x.com/denetlehaber/status/1804202245283545195?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
Ne kadar gereksiz ve ahmakça bir hareket annesinin yaptığı. Çocuk ehliyetsiz de olsa yaptığı şeyin adı kaza. Ülkemizde günde onlarca ölümlü kaza oluyor bu da onlardan biri. Bu kadar kaçırmaya falan ne gerek var, adam gibi ambulans çağırsan yaralılara yardım etsen kim ne diyecekti size. En fazla şımarık velete küfürler edilecek 2 gün haberlerde gözükecekti. Annesi nasıl bir akıl tutulması yaşadı da olayın büyüyeceğini düşünmedi ben onu çözemiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gram zeka kirintisi yok bunlarda. Yasi 17, annesi orada yalandan yaralilara yardim etmeye calissa, oglu da guzel bir takim elbiseyle hakim karsisina cikip pahali bir avukat tarafindan savunulsa islahevinde birkac ay gecirip salinirdi bu.
Simdi zenci kardeslerimin arasinda stres topuna dondurmusler cocugu. Birkac aya “Yuce devletimize sesleniyorum Allah askina kurtarin bizi buradan” diye yalvarirlarsa sasirmasin kimse :) He son olarak Abd hapishaneleri bizim ulkeye benzemez, sabuna dikkat etsin aman dusurmesin yere |
Yakalandığı günden beri çıkan haberlerin hepsi yalan, ailenin abddeki avukatı tarafından uyduruluyor. Abdde bir kurye yakalattı dediler yalan çıktı mesela sırf öldürdüğü kişi kuryeydi şimdi kurye yakalattı ilahi adalet yerini buldu diye düşündürtmek için. Yalan olduğu anlaşıldı ama kaç kanalda çıktı kaç kişinin aklında kaldı? Yok hapishanede şöyle acılar çekti bunlar yapıldı alayı yalan. Milyon dolarlar ödemişler abddeki avukata var bir kurguları planları. Sözde kayıt yaptırırken okulda yakalanması okul önünde tutuklanma görüntülerinin çekilmesi alayı plan proje kurgu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X