hocanın anlattıgı slaytları okumaya basladım kıtapların fotokopisini alcam 3-4 kıtabın 1. sınıf nasıl cok mu zor geçecek |
tıp 1 stres

-
-
??
-
1.Sınıf rahat hocam 2 ve 3. sınıflarda biraz zoralnırsın zaten 4 ten sonra TUS'a hazırlanmaya başlarsın sıkıntı yok
-
Git gez la 1. Sınıftan böyle olma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitapları almana gerek yok slaytları oku, sınava yakın çıkmış bak rahat geçer 1.sınıf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nerede okuyorsun benim için şu an biraz zor geçiyor sosyal derslerde sıkıntı yok ama biyofizik çok anlamsız geliyor çalışmak bile istemiyorum.
başlarda öyle olur çok takma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1. Komite sınavı 3 hafta sonra ben yksye çalışmaya bile bu zamanda başlamadım
zaten biyofizik anlaşılmıo eğer okulunda baraj sistemi varsa biyofizikten baraj yememeye çalış
Her sınavda 100 soru var 4y 1d götürüyor finalde 60 barajı var
ders içi baraj var mı yanı 10 biyofizik sorusundan 4 yaptım mesela yarısını yapamadığın için yarısından ne kadar az yaparsan yaptığın doğrudan düşer yanı 4-1=3 olur
Ders barajı yok bizde ama 5 komite+final ortalama 60 barajı var finalde ise 60 üstü alman gerekiyor yoksa Gano 60 üstü olsa bile finalden 60 altı alırsan kalıyorsun
her okulun her sınıfı farklıdır.
sakın diğer okulların durumuna göre davranma derim.
örneğin sizin okulun 1. ve 3. sınıfı zordur ve en çok sınıfta kalma bu dönemlerde yaşanır.
o nedenle bu seneyi çook sıkı tut. 1. sınıfın bütün slaytlarını incelemiş biri olarak söylüyorum
gezersen sınıfta kalırsın. NET
ancak slaytların bazıları çok güzeldi. örneğin anatomiden kafa (cranial) kemiklerinin anlatıldığı slayt dersi türkiye de hazırlanmış en iyi ders olabilir bence.
çalış. millete bakma. onların birinci sınıfı kolaydır ikinci sınıfı zordur. senin öyle değil.
-
merhaba ben de tıp düşünüyorum bu slaytları tablete falan atabiliyor muyuz calismasi daha kolay tabletten
-
Atbailiyormusun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

1.Sınıf rahat hocam 2 ve 3. sınıflarda biraz zoralnırsın zaten 4 ten sonra TUS'a hazırlanmaya başlarsın sıkıntı yok |
her okulun her sınıfı farklıdır. sakın diğer okulların durumuna göre davranma derim. örneğin sizin okulun 1. ve 3. sınıfı zordur ve en çok sınıfta kalma bu dönemlerde yaşanır. o nedenle bu seneyi çook sıkı tut. 1. sınıfın bütün slaytlarını incelemiş biri olarak söylüyorum gezersen sınıfta kalırsın. NET ancak slaytların bazıları çok güzeldi. örneğin anatomiden kafa (cranial) kemiklerinin anlatıldığı slayt dersi türkiye de hazırlanmış en iyi ders olabilir bence. çalış. millete bakma. onların birinci sınıfı kolaydır ikinci sınıfı zordur. senin öyle değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X