Ne diyorsunuz yapilir mi bu bolume girdim ama maddi kosullar kötü hicbir zaman kaptanlarin maddi olanaklarina ulasamayacagim yukarida yazdigim yapilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp bırakıp duime girmek

-
-
"hiçbir zaman kaptanların maddi olanaklarına ulaşamayacağım"
Bunu bilemezsin. Daha fazla kazanabilmek mümkün tıpta. Tıpa ilginin olmadığını gördüysen çıkman mantıklı olabilir, neticede üni cilesinden sonra bir de hayatın olacak bu bölüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
puhahaha doktor az kazansa bile gün sonunda evine gidecek
cidden şu bölümleri öven var
-
duim in çalışma şartlarına bak birdaha düşün :D
-
İkisi de zor, kazançlı olabilecek ama birbirinden tamamen alakasız 2 bölüm. Kişinin yetenekleri ve isteği önemli artık burada
Tıpa ilgim olmasa yazmazdim sadece maddi olanaklar canımı sıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alanında iyi olursan hiç canını sıkmaz merak etme
çalışma şartları ikisinin de leş ama duim ayrı bir seviye :D
-
Vs yapar misin hocam
Alaninda iyi olmayi biraz aciklar misin?
Up
Kaptanlik cok klas bir meslek degilmi neden iyle diyorsunuz sadece anlamak icin soruyorum
Calisma sartlarindan bahs3der misiniz hocam
Hocam sizinle daha önce tanışmışlığımız var sakın öyle birşey yapmayın tıp da maddi olarak kazançlı bir meslek.TUS kasıp plastik kazanın eğer yeteneğiniz varsa bence bu alanda çok ciddi para var.Diğr cerrahi branşlarda iyi kazandırır.Ha üniforma benim ilgimi çekiyor derse ona birşey diyemem bende çok seviyorum o kıyafetleri ama sırf onun için yapılmaz
-
tıpın maddi olanakları mı canını sıkıyor
hiç mi samimi asistan tanıdığınız uzman tanıdığınız yok, orada öğrencisi bile olsan gidip sorarsın ne kadar aldıklarını öğrenirsin
bu zamanda en iyi maaşı alan hekimler şu an
-
-
Size daha oncede soylemistim tıp dis alaninda hicbir tanidigim yok sizden bilgi aliyorum
Benim bu konudan haberim yok ben pratisyen 40k asistan 35 uzman 50 diye biliyordum demekki yanlis biliyormusum
normalde üniversitedeki asistanlar %10a yakın fazla alıyorlardı pratisyen hekimlerinde
geçen sene çıkan taban ek ödemede kat sayı 3.40 yani uzman ile pratisyen hekim arasına yerleşti
bu ara 2deki kat sayı 1.5 değil sonradan 4.5 olarak düzeltildi o katsayı da
En Beğenilen Yanıtlar

puhahaha doktor az kazansa bile gün sonunda evine gidecek cidden şu bölümleri öven var |
Benzer içerikler
- online soru çöz para kazan
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- arena dershanesi yorumlar
- uluslararası ilişkiler mezunu avukat olabilir mi
- kunduz yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X