cidden ilerleyen zamanlarda ne görcez keyıflı seyler var mı? |
tıp dersleri pek keyifli değil

-
-
Üreme sistemi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Offf
yani ıyy pardon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hocam ben daha zevklı beklıyordum suan cok yogun gıtmıyoruz ama yogunlascak daha
-
İşletmenin dersleri çok keyifliymiş oraya geçiş yap.
Yatış 101 ve partileme 102 dersleri favorim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yüzde 50 burslu tıp olayı kotu oldu 4.yıla kalmam riskti insan bazen zor secımler yapması gerekır sonucta her tercih bir kaybediştir
-
neden olmasın
-
4 derken 4. Mezun mu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ben Tıp okumadığım için tabii çok yorum yapmam doğru olmaz ancak kitaplar ve varsa fasikül tarzı tane tane anlatan yazılı kaynaklardan ilerlemek çoğu zaman öğrencilerine bir cümlelik bilgiyi roman okur gibi veren hocalardan çok daha iyidir diye düşünüyorum.
-
Hocam lab dersleriniz falan olmamıştır muhtemelen. Teorik eğitimde ilk başlar normaldir pratiğe geçince zevk alırsın eğer yazıp gideyim kafasında tıp yazmadiysan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 22 Eylül 2022; 20:9:58 >
2.mezun 3 kere gırdım sınava keske tekrar girseydım ailem olmaz dedı gonderdıler
-
formun uruk haisi olma yolunda ilerliodum uruka ne oldu en son tıp kazanabıldımı?
-
Sen daha anatomi görmedin ne bu tantana
daha başlamadın bile hocam ilk iki yıl zaten tıpla ilgisi yok fazla tamamen temel bilim göreceksiniz
biyoloji, fizyoloji, biyokimya, veterinerlik, diş hekimlik, eczacılık ile ortak dersleri göreceksiniz
sonrasında asıl tıp başlıyor
tıp bilimi
-
1 sıkıcı kas kemik falan biyokimya zordur mesela
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İşletmenin dersleri çok keyifliymiş oraya geçiş yap.
Yatış 101 ve partileme 102 dersleri favorim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X