Şimdi Ara

Tıp Diş Hukuk Eczacılık Psikoloji Pdr Mühendislik Fakülteleri ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çevremizdeki söylenen sözleri aldırış etmeyelim kim ne derse desin umursamayalım sözlüklerde yazanlarıda kafamıza takmayalım en çok gördüğüm ve duyduğum cümleleri paylaşıyorum mühendisler aç her yerde avukat var yakında hukukçularda iş bulamazlar. tıp fakültesinin kontenjanları arttı yakında çoğu pratisyen hekim olacak TUS'u kazanamazsan tıp okumanın anlamı yok. diş hekimliğinde DUS'u kazanamazsan bir işe yaramaz diploma. eczacılık ağrıda bile var gerisini sen düşün kanunda değişti zaten. Pdr 3 4 yıla başka bölümlerdende mezun alacak kontenjanları dolacak nerdeyse her üniversitede bir Pdr var. Psikolojide doktora yapmazsan doğru düzgün bir iş bulamazsın kpss alımlarıda azaldı vs vs Arkadaşlar bunlar bizi okuldan uzaklaştırmak için yapılan türlü türlü yıldırma çabalarıdır Aldırış etmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskisayfalar120 -- 26 Temmuz 2015; 19:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up the up

• eskisayfalar120 E kullanıcısına yanıt
    Yok artık.Farklı dünyalarda yaşıyoruz sanırım.Odtü İktisat kazandım.Herkes tepkili hukuk yazsaydın psikloji yazsaydn pdr yazsaydın.Valla sana bunları diyorlarsa senden ne yazmanı istiyorlar kardeşim ? Türkiye bir anda çağ mı atladı ne oldu ? Galiba senden iktisat işletme yazmanı istiyorlar :)
  • tıp, diş,hukuk ,eczacılık bunlar öyle bitmez o işi geçsinler de pdr ve psikolojiyi bilemeyeceğim. pdr özellikle. geleceği parlak mı bilemedim çok mezun olacak yani pdr hakkında
    dediklerine bi nebze katıllıyorum insanların ister istemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.