|
TIP FAKULTELERİNDE FİNALSİZ GECME
-
-
Erciyes üniversitesinde final yok baya iyi vs diye yazılar yaygındı ama sitesinde aday öğrenciler ve kendi öğrencileri için duyuru başlığı altındaki yazıda ilk 3 sene final sınavının uygulanacağı yazıyor. Daha çoğu yerde final yok diye biliniyor haberiniz olsun
tip.erciyes.edu.trErciyes Üniversitesi Tıp Fakültesihttps://tip.erciyes.edu.tr/duyuru-detay-Fak-uuml-ltemiz-Ouml-grenci-ve-Aday-Ouml-grencilerinin-Dikkatine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredDemocrat -- 6 Ağustos 2021; 0:14:32 >
-
Tüm komiteler 60+ olursa finalsiz geçiyorsun. -
ankaradaki tüm fakülteler final mecburi ama final gözünüzü korkutmasın 1 yıl içinde öğrendiklerinizi tekrarlama fırsatı buluyorsunuz baya eğlenceli bir sistem zorluğu falan yok
gözünüzü korkutmasın
tusa bir nevi hazırlık
-
Hangi universitelerde? -
Bu dediginiz olay tum fakultelerde gecerli degil?
Bizim okulda (dokuz eylul tıp) finalsiz geçme notu 80, sınıf geçme notu 65.
-
Atauni'de böyle. Diğerlerini bilmiyorum.
-
benim bildiklerimde de hep mecburi veya zorlu sartlari var.ama cok fazla gordum,finalli okulu yazmayin denilecek kadar finalsizler cok sanirim.merak ettim o nedenle. -
finalsiz gecme notu yuksek tutuluyor ve cok az insan yapabiliyor zaten onu.benim de bilgim bu yondeydi. -
Akdenizde finalsiz geçme yok ve oldukça zor yapılıyor final sınavı, tamamen okul yönetimine bağlı.
Olması taraftarıyım ama abartmasınlar ya :( -
evet zaten isin mantıgı bu yıl içi sınavları çok yüksek olacak ki finale girmesine gerek gorulmeyecek. final sınavı olmayan okul var mı bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1y2t3c4 -- 6 Ağustos 2021; 0:24:48 > -
hocam bunu bile olumluladınız ya ne diyeyim ben size :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıankaradaki tüm fakülteler final mecburi ama final gözünüzü korkutmasın 1 yıl içinde öğrendiklerinizi tekrarlama fırsatı buluyorsunuz baya eğlenceli bir sistem zorluğu falan yok
gözünüzü korkutmasın
tusa bir nevi hazırlık
boş yere güzellemeye gerek yok. final sınavı berbat ve stresli bir şeydir. "sınıfı geçecek miyim kalacak mıyım, bir yılı nasıl bir ayda yetiştireceğim" gibi düşüncelerle meşgulken pek eğlenemezsiniz :)
-
Final sınavı streslidir hele hele 2. sınıfın o hardcore ezber konularını 1 ayda baştan çalışmak çok çok streslidir.Mümkünse finalsiz geçmek iyidir.Ömürden ömür yer o stres :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areyouradyo -- 6 Ağustos 2021; 0:36:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: c1y2t3c4boş yere güzellemeye gerek yok. final sınavı berbat ve stresli bir şeydir. "sınıfı geçecek miyim kalacak mıyım, bir yılı nasıl bir ayda yetiştireceğim" gibi düşüncelerle meşgulken pek eğlenemezsiniz :)
Alıntıları Gösterfinaller genelde kolay ve ortalama yükseltme sınavları gibi görülür hocam ona benzer gelişim de aynısı gibi
zaten 5-6 ay önceki konulardan sınav yapılıyor, genelde unutmadığımız sene içinde işlediğimiz konular
yani üstüne eklenen ve yeni çalışacağımız konular yok zaten işlediğimiz konulardan sınav oluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ağustos 2021; 0:43:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-276EF851F
hocam bunu bile olumluladınız ya ne diyeyim ben size :)hocam finalin kötü bir durumu yok ki
zaten görülen konulardan sınav oluyoruz üstüne yeni eklenen bir şey yok
hadi 3. sınıfta ilk 2 senenin soruları sorulsa haklısınız derim 2. sınıfın sonunda ilk 2 seneyi tekrar yapmamış insanlar zorlanabilir o konularda
sadece o yıl içindeki konulardan sorumlu bir sınavız, zaten 15 tatilde falan gördüğümüz yerlerin önemli yerlerini falan tekrar ediyouz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ağustos 2021; 0:46:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: michaelapratt
benim bildiklerimde de hep mecburi veya zorlu sartlari var.ama cok fazla gordum,finalli okulu yazmayin denilecek kadar finalsizler cok sanirim.merak ettim o nedenle.tam tersine finalli okulları tercih etsen daha mantıklı bir tercih yapmış olursun
bizim okul en fazla öğrenci yanlısı okullardan biridir(belki en başında gelir 110luk sistem olsun sınavların etkisi çok az olsun +5lik gelişim olsun)
onlar bile finali destekliyorlar
keza diğer iyi okulların da desteklediği bir durum
-
hocam yine de fazladan iş çıkıyor ya onun için dedim, hoş bunu dezavantaj olarak görmüyorum ama benim gibi daha tembel insanlar için büyük sıkıntı:) -
Ege tıpta final yok. Yalnız sene içinde 3 tane blok oluyor bu blokların birinde ortalamanız 60ın altında, diğer 2 blokta 60ın üstünde not alsanız dahi sene sonunda 3 bloktan da sorumlu olduğunuz bir sınava girmek zorundasınız.
Ancak blok ortalamanızın 60ın altında kalması düzgün çalışan birisi için pek olası bir durum değil. -
Her okul ogrenci yanlisi degil ne yazik ki.Benim sahit oldugum finalde cok zor sorup cok fazla ogrenci birakan okullar da var.Cok calisan her turlu yapar ama insan niye riske gireyim diye dusunuyor.Sonucta hayat dumduz ilerlemiyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletAnkaratıplı demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
boş yere güzellemeye gerek yok. final sınavı berbat ve stresli bir şeydir. "sınıfı geçecek miyim kalacak mıyım, bir yılı nasıl bir ayda yetiştireceğim" gibi düşüncelerle meşgulken pek eğlenemezsiniz :) |
Benzer içerikler
- 1 paragraf sorusu kaç dakikada çözülmeli
- ea ilk 500 netleri
- raunt cevap anahtarı pdf
- yks türkiye birincisi netleri
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X