Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİHİ YARDIM İSTEYENLER ( MERAM NEÜ, AKDENİZ, SDÜ TIP AYRINTILI BİLGİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üniversiteler ayrıntılı olmak üzere genel tıp fakültesi yardım isyenler için yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 8-11 k aralıği icin en iyi tercihler nereler olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-7k arası için en iyisi nedir?
  • Antalya'da yaşayan bir Burdurlu olarak çevre illerden bir tıpa veya Akdeniz diş hekimliği düşünüyorum.

Akdeniz Tıp tutma ihtimali çok düşük olduğundan çevre illerden(Muğla, Isparta, Denizli, belki de Aydın) veya Alanya'daki Tıplar hakkında ne gibi tavsiyeler verebilirsin.

Ya da Akdeniz'de Diş Hekimliği mi okumalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 19 Haziran 2017; 16:25:2 >
  • Hocam hangi okul bitiyor sizin

• asdcaner kullanıcısına yanıt
    alanya tıp akdenizin kurduğu bir üniversite. eğitim yeterli olur .
    ısparta ve alanya nın antalyaya yakınlığı cazip. çünkü 6 senede çok sıkılıp aileye yakın olmanın ihtiyacını duyacaksınız.
    sdü tıp 1,2 orta 3. sınıf çok kolay. stajlar devam takip istiyor
    akdeniz 3. sınıf çok zorlar stajlar zorlu, çalışma ister
    konya 3. sınıf en saçma zorlukta 6 senenin en zor sınıfı

• üğqw Ü kullanıcısına yanıt
    bu üç şehirde de okudum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alanya Tıp binası olmadığından Akdeniz Üniversitesi içerisinde merkezde eğitim veriyor diyorlar, ne zamana kadar böyle devam eder sizce ?
    kolay değil taşınma ama bu sene gideceklerdi. en geç 1 yıl sonra taşınır. malum il olması gündemde alanyanın.hızlanır süreç

• İlk 2k için özel mi devlet tıp mı önerirsiniz

• Söylediklerinizi dikkate alarak Isparta gayet cazip geldi, ablam da orada çalışan ziraat mühendisi. Ayrıca Muğla'da doktor olarak çalışan kuzenlerim var, Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi hakkında bilginiz var mıdır, eğitimi nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 19 Haziran 2017; 16:37:57 >
  • akdeniz tıp hakkinda sehir falan ayrica bilgi verirmisiniz

diş hekimliği konusunu atlamışım.
    tıpla çok farklı bence. onların ortamını da gördüm. aynı hocalar ders veriyor genelde.
    illa tıp diye bir isteğin yok sosyal yönden yakın görüyorsan iki bölümü diş hekimleri hem maddi yönden daha hızlı ulaşıyorlar tavsiye ederim diş hekimliğini. hem daha pratik bir olay.yalnız hocaya çok bağlı onların sınıf f geçmesi. istediğini bırakır. tıp da teorik 3 seneniz geçeçek. ve hiçbir şey e yetmediğini stajda farkedecksiniz maalesef.

• Kemalist48 K kullanıcısına yanıt
    Antalya şehir olarak gerçekten güzeldir, üniversitenin konumu da şehrin merkezinde ve gerçekten büyük ve ilgi çekici bir kampüsü var, eğitim olarak bir bilgim yok maalesef.
    sagolasin kardesim buyuk olasilik orasi tutcak gibi duruyo bakalim

muğlayı hiç bilmiyorum. ama sıkıştığınızda bir destek olacak tanıdığınız merhaba dediğiniz esnaf bile olsa ihtiyacınız olacak. 6 senede.
    ısparta öğrenci için rahat. apartlar 750₺ gibi sosyal imkan kafe falan çok. şehirde 50000 den fazla öğrenci var. ulaşım 1.5 liralık otobüsle. okulda yemek haftalık 8.50 tl. genel bilgi vermiş olayım.

• Gidilmemesi gereken tıp fakülteleri hangileri?

• degercan10 D kullanıcısına yanıt
    bahçeşehir, koç olmuyorsa devlet üniversitesi tavsiye ediyorum kesinlikle. diğerlerinden devlete yatay yapıyor genelde arkadaşlar sonra.

• Hocam peki samsun nasildir bilginiz var mi bide tıpta eve yakin olmak mantikli diyor herkes bu konuda ne dusunuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üğqw -- 19 Haziran 2017; 16:47:48 >
    Fakültenin temelleri yeni atılmaya başladı min 2 yılı var bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.