Bildirim
Tıp hakkında sohbet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
10 yıl sonra doktorluğun Türkiye'deki ve dünyadaki durumu ne olur ? -
Doktorluk asla bitecek bir bölüm değil elbette 10 yıl sonra yine bu düzen bu şekilde gidecektir.Doktorluk diğer ülkelere göre Türkiye'de çok zor.Gerçi Türkiye'de çoğu şey zor diğer ülkelere kıyasla :)quote:
Orijinalden alıntı: februlion
10 yıl sonra doktorluğun Türkiye'deki ve dünyadaki durumu ne olur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ne anlamda bir zorluktan bahsettiniz iş anlamında mı okumak anlamında mı? -
egenın sosyal yaşamı nasıl -
Her türlü zor.Okumasi ayrı zor işi ayrı zor.Türkiyede kaç meslek 36 saat nöbet tutuyor? Ama motive eden çok önemli birşey var iş garantisi.quote:
Orijinalden alıntı: Green190309
hocam ne anlamda bir zorluktan bahsettiniz iş anlamında mı okumak anlamında mı?
Pek bilmiyorum ben Egeyi,ama Ege yani iyidir :)quote:
Orijinalden alıntı: hopesystem
egenın sosyal yaşamı nasıl
Tıp zor ama neyi zor,içerik mi çok fazla şey olması mı -
Içeriğide zor elbet ama enzor yani devamlı ders çalışma temposu içerisinde olmak zorunda olmaniz.Bir sınav bitiyor diğeri başlıyor.Yazın finale giriyorsunuz birde eğer büte kalırsanız yaz tatiliniz çok kısaliyor.Arkadaşlarınız 4 5 ay tatil yapıp,sahillerden foto atarken evde ders çaılişmak zorunuza gidiyor :) Yaz tatilleri dönem ilerledikçe çok kısalıyor.Ilk 3 sene böyle geçtikten sonra hastaneye geçiyorsunuz ve orda kimse sizi insan yerine koymuyor.Sadece ders çalışmakla komutlanmanızı insani aktivitelere vakit ayırmanızı beklemeyen hocalar dolu.2 aylık staida bir gün derse gelmediniz diye hoca sizi bırakabiliyor.Yani tıpı birazda tıptakiler zorlaştırıyor.quote:
Orijinalden alıntı: eem_1.sinif_behlul
Tıp zor ama neyi zor,içerik mi çok fazla şey olması mı
Severek mi gittiniz yoksa iyi puani degerlendirmek için mi?
Sürekli ders calismak zorunda mi kaliyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hastanede yeri geliyor doktor yeri geliyor hemşire yeri gelince personel oluyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Arachnoidea
Içeriğide zor elbet ama enzor yani devamlı ders çalışma temposu içerisinde olmak zorunda olmaniz.Bir sınav bitiyor diğeri başlıyor.Yazın finale giriyorsunuz birde eğer büte kalırsanız yaz tatiliniz çok kısaliyor.Arkadaşlarınız 4 5 ay tatil yapıp,sahillerden foto atarken evde ders çaılişmak zorunuza gidiyor :) Yaz tatilleri dönem ilerledikçe çok kısalıyor.Ilk 3 sene böyle geçtikten sonra hastaneye geçiyorsunuz ve orda kimse sizi insan yerine koymuyor.Sadece ders çalışmakla komutlanmanızı insani aktivitelere vakit ayırmanızı beklemeyen hocalar dolu.2 aylık staida bir gün derse gelmediniz diye hoca sizi bırakabiliyor.Yani tıpı birazda tıptakiler zorlaştırıyor.
Alıntıları Göster
-
konu sahibi çok boş yapmışsın yazık... -
hocam maaşlar nasıl herkes farklı bi şey söylüyo -
Konun içindenseniz eyvallah da değilseniz bi garip olmuş :) zaten boş yapmak için forumdayım atomu parçalayacak halim yok.quote:
Orijinalden alıntı: saykolog
konu sahibi çok boş yapmışsın yazık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arachnoidea -- 4 Haziran 2020; 1:7:57 >
Maaşlar değişken.Performans sistemi var şuan,yani örnegin bir cerrah yaptığı ameliyat başına para alıyor.Sabit ücret yok.Ancak yeni mezun bir hekim 7bin 8bin civarında kazanır.Uzman olunca branşına göre değişmekle birlikte 5-15bin arasında değişir.Tabi ki branşında ismini duyurmuş cerrahlar çok kazanır.quote:
Orijinalden alıntı: Taylan durder
hocam maaşlar nasıl herkes farklı bi şey söylüyo
Severek gitmedim ama ben yapı itibari mutlu olacak birşeyler mutlaka bulabiliyorum.Evet devamlı ders çalışma temposu var.quote:
Orijinalden alıntı: muradovoski
Severek mi gittiniz yoksa iyi puani degerlendirmek için mi?
Sürekli ders calismak zorunda mi kaliyorsunuz?
Hacettepe ya da Cerrahpaşa'nın Ege'den bir farkı var mı? Tıpta üniversite fark ediyor mu? Bir de yurtdışında uzmanlık yapmak istiyorum. Yurtdışında uzmanlık gittikçe imkansızlaşıyor mu? 7-8 seneye durumlar ne olur? Teşekkürler :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X