Şimdi Ara

TIP HER YERDE TIP MIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin görüşlerinizi merak ediyorum bana sorarsanız değildir. 20 binden sonraki mühendislikleri küçümseyip kendinize laf söyletmiyormuşsunuz gibi geliyor

• Tıp benim kalbimde tıp değildir
  • valla hiç tanımadığım iki doktora gitsem biri hacettepe diğeri van olsun hangisini tercih ederdin ben düşünmeden hacettepeli olanı tercih ederdim ha ama kendini geliştirmiş isim yapmış başarılı doktorlarda var elbette onların diploması nereden olduğu önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

valla hiç tanımadığım iki doktora gitsem biri hacettepe diğeri van olsun hangisini tercih ederdin ben düşünmeden hacettepeli olanı tercih ederdim ha ama kendini geliştirmiş isim yapmış başarılı doktorlarda var elbette onların diploması nereden olduğu önemli değil
    81 İL 84 TIP FAKÜLTESİ VAR SENCE TIP HERYERDE TIPMIDIR ?
  • Van tıpı beğenmiyorum diye bir laf etmedim ama kolaya kaçılıyor gibi geldi bana. Kesinlikle şartlar aynı değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayzace

Tıp benim kalbimde tıp değildir

Çok haklısınız Ayzace Hanım sizinle teok çalışmak isterim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Alıntıları Göster
    Abi tıp her yerde aynıdır diyen insan net maldır. 6 yıl bellerler seni.
  • quote:

quote:

Sizin gibi ayakları yere basan gençlere her zaman yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Kağan

sana kolonoskopi yapmak isterim bakalim o zaman ayni seyi soyleyecek misin?

Abi ne alaka ?
  • quote:

quote:

quote:

Teok çalışmak bahanemdi aslında sizinle zorla Ygs-Lys çalışıcağız ne kadar kötüyüm ve şakacıyım ya ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44D5B7AFD

quote:

sana kolonoskopi yapmak isterim bakalim o zaman ayni seyi soyleyecek misin?

Abi ne alaka ?

Alıntıları Göster
    hasta sayısının çokluğu, çeşitli vakalarla karşılaşma, pratisyen hekim yetiştiren, tus için intörnlüğü hafif olan gibi şeyleri düşününce tıp heryerde tıp değildir ama sonuçta hekim oluyon işte

• quote:

kulaktan duyma laflarla konusuyorsun,arastir bilgi edin.eger birsey one suruyorsan onu acikla.

Abi ne kulaktan doğması ? Her üniversitenin imkanları aynı mı ?
  • Alp Kağan kullanıcısına yanıt
    evet diyeceğim , 5 seneyi atlatıp 6ya geçebilmek büyük emek ister + bahsettiğimiz yer de koskoca cerrahpaşa tıp
  • O devir kapanalı baya oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

O devir kapanalı baya oldu
    tıp her yerde tıp değildir vanda mı okumayı tercih edersin izmirde mi ?

tıp her yerde tıpsa neden mardinli adam vanı tercih etmek yerine ta mardinden izmire geliyor ? kaliteden mi ? yoo sırf şehir farkı
  • quote:

hangi imkanlari ayni, her universitenin imkanlari farkli ayni olacak diye bir kural yok.hacettepenin egitimi iyi tamam da sana hep hacettepeli doktor baksin istiyorsun,o kadar kisiye kim bakacak soruyorum sana kontenjanlar artiyor ama 36saat nobet tutan doktor oluyor.sorun universitenin imkanlariyla degil zaten. ogrencinin bu imkanlardan yararlanmasina bagli.

Kardeş sen laf yetiştirme çabasına girecem diye hatları karıştırdın. Hacettepe lafı yoktu yazılarım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44D5B7AFD

quote:

hangi imkanlari ayni, her universitenin imkanlari farkli ayni olacak diye bir kural yok.hacettepenin egitimi iyi tamam da sana hep hacettepeli doktor baksin istiyorsun,o kadar kisiye kim bakacak soruyorum sana kontenjanlar artiyor ama 36saat nobet tutan doktor oluyor.sorun universitenin imkanlariyla degil zaten. ogrencinin bu imkanlardan yararlanmasina bagli.

Kardeş sen laf yetiştirme çabasına girecem diye hatları karıştırdın. Hacettepe lafı yoktu yazılarım da.

Alıntıları Göster
    Vandaki adam hacettepedekine tusta koyabiliyosa heryerde tıptır xD en kötü ünilerin tus ort 46 en iyilerin 52 falan cok mu fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur güldü

Vandaki adam hacettepedekine tusta koyabiliyosa heryerde tıptır xD en kötü ünilerin tus ort 46 en iyilerin 52 falan cok mu fark var

Alıntıları Göster
    bence biraz değişik bir tartışma olmuş. okurkenki rahatlık ve imkanlar açısından kesinlikle şehirin etkisi var bazı arkadaşlar yukarda şehirlere dayanmış buna katılıyorum ama soru tıp her yerde tıp mıdır dikkat edersek. bu sorunun içeriğine inmek lazım öncelikle. eğer tıp eğitiminden beklentin tus sınavına hazırlamaksa eyvallah 3 aşağı 5 yukarı eşit hazırlarlar zaten kaldı ki tusun çoğu kısmı öğrencide bitiyor. aksine iyi okullar diye nitelendirdiğimiz devasa araştırma hastanelerine sahip okullar intörn senelerinde bir tarafını belliyor 6. sınıfların tusa çalışmayı bırak mıçmaya zamanı kalmıyor insanın :) ama ben 6 sene hacettepe cerrahpaşa ege deki proflardan eğitim alan birisiyle, hastanedeki o gelişmiş imkanları kullanan birisiyle, çok köklü olmayan ortalama düzeydeki devlet üniversitelerinden aynı düzeyde hekimler yetişeceğine inanmıyorum.( sıralama olarak değil örneğin erzurumdaki tıp çok köklü bir araştırma hastanesine ve proflara sahip ancak doğuda yer alması nedeniyle sıralaması geri ) Ayrıca bir yoruma daha değinesim geldi çünkü bunu çok sık yapıyorlar mühendislik tartışmalarındada yok efendim odtüdeki adam yatsa boğaziçindeki bi taradfını yaysa diğerleri 5. yabancı dilini halletse falan... "** demiş ankara tıptaki yatsa efendim blabladaki bi tarafını yırtsa. neden ankara tıptaki bir yerini yırtmasın ? koşulları eşit tutmalısın ortalama alıyoruz istisnalara bakmıyoruz"** benim fikrim bu şekilde. her yerden tusta başarı sağlayacak eğitim alabilirsin ancak hacetttepenin hastanesinde intörnken göreceğin vakalarla egenin hastanesinde göreceğin vakalarla pek eşit olmaz bence diğerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egetıpolsunbizimolsun -- 16 Eylül 2016; 5:47:33 >

• quote:

adam atiyorum ankara tipta yatarak geciyor,digeri de gece gunduz calisiyor.simdi sen ankara tiptaki daha iyi mi diyeceksin.onune imkan veriliyor bunlardan yararlanmak senin elinde.siralamasi dusuk olsa da cok kaliteli universiteler var.bazilari akademik olarak daha iyi hocalari barindiriyor ama ucurumlar kadar fark yaratan birsey degil bu.her zaman tip tiptir nerde okursan oku bu boyledir(devlet universiteleri icin,ozeller hakkinda tam bilgim yok)

ankara tipta yatarak geciyor

İşte öyle bir şey Ankara Tıp'ta mümkün değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teok çalışmak bahanemdi aslında sizinle zorla Ygs-Lys çalışıcağız ne kadar kötüyüm ve şakacıyım ya ben

Simdiden ygsyi bitirmek istemen hoşuma gitti sen hırslısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.