Şimdi Ara

tip için 4. yila kalinir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üniversite öğrencilerine özel ders veriyorum asıl takılma amacım bu kendimi güncel tutmak ama böyle urukvari konular görünce dayanamıyorum ellerim kaşınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    hocam cidden emegimin karsiligi bu değildi ama buyuk kumar allah korusun başıma yine bir sey gelir gerilersem cok cok kotu olur

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    amacin kendini guncel tutmak mi :D komik olma lutfen senden uruk haric bi yorum gormedim baya guncelsin cidden djkwkskssskkd hayir emegi zamani ve parayi veren uruk sana niye bu kadar batiyor bak orda ya da yerimde değilsin bosver o zaman kardesim sen niye rahatsız olasin ki birak biz dusunelim degil mi

• tip hayalinse deger

• quote:

Orijinalden alıntı: morticiasays

ee yani :D insanlarin idealleri icin cabalamalari niye gözüne batiyor bu kafar sjjs bak seneye mezun olup ev araba alicaksin ama hala ayt mat kaynagi arayan insanlarin takildigi platformda ego kasma pesindesin tamam kardesim al tum dereceler senin olsun :Ddddd
    Hocam bu arkadaşı kaç gündür görüyorum gerçekten böyle insanlara cevap veriyorsunuz suç sizde istersen 50 kere girersin kimseyi ilgilendirmiyo emin ol o arkadaş a101'de çalışıyor gelip burda egosunu tatmin ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubilinnes -- 5 Ağustos 2020; 9:31:11 >
  • zubilinnes kullanıcısına yanıt
    haklisiniz vallahi sadece arkadasin sıkıntısını ogrenmek istedim hayir derece yapsa bile sorun degil adam takmis vitesi 5 e gidiyor disklsoskdka

• soyle ki ben 90 bin yaptim kalmayacagim cunku zaten ceng istiyorum ve orta unide okumamak icin degmez ama ceng ilk on binde bitse ve tutmasa yedi kere bile girerdim yani uni secmekle ayni sey degil bence meslek secmek moruk tipta var para diye siralama tirmandiranlar yuzunden sizin gibi isteyenler elli kere girmek zorunda kaliyor buna da ayrica sinir oluyorum

• abdrhm kullanıcısına yanıt
    hocam malesef dediginiz gibi tabi basarip girenlere de bir sey diyemiyorum haklari ama keske ulkede küçüklükten ideallerimize yonlendirilsek her sey tek sinavla belli olmasa ama maalesef

• morticiasays kullanıcısına yanıt
    umarim seneye en iyisini basarirsin dostum

Empati yapıyorum dostum uruk gibi bir evladım olsa kardeşim olsa naparsam onu yapıyorum

• abdrhm kullanıcısına yanıt
    cok teşekkür edeirm hocam umarim siz de cok iyi bir muhendis olursunuz

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    evladin kardeşin bilmem ama bir gun basarisizlikla yuz yuze gelince anlarsin ne diyeyim hakkinda hayirlisi

Allah korusun kardeşim ağzından yel alsın

• Sistem şu an sıkıntılı görünüyor seneye nasıl bir sınav olacak belli değil ama üniversitelerin açılmama olasılığı da var, online eğitim alacağın bir bölümü tercih etmektense hayalin için risk alıp sınava gir bence.
    Üniler açılmazsa yine evde olacaksın sonuçta

• Hocam sizinle o kadar ayniyiz ki. Benim hayalim de tıptı. 3 kere girdim sinava. Iki senedir dis geliyor. Bu sene gitmek zorunda hissediyorum ama hic mutlu degilim. Tek çözüm yolu bana gore bu sene tyt çalışmak seneye ayt çalışmak. Yani dişi 2. Sınifta dondurmayi düşünüyorum.

Hocam bu bir ömür yapacağın iş muhabbetleri,sevdiğin işi yapmalısın geyikleri falan kızmayın ama bana anlamsız geliyor.Ülkenin gerçeklerinden çok uzak laflar. Norveç'te,Finlandiya'da yaşamıyoruz ki hepimiz aşık olduğumuz işi yapalım.Para kazanmak lazım bunun için de bir işe girip çalışmak lazım bu kadar.Ayrıca sevip sevmeyeceğinizi bu kadar erkenden bilemezsiniz.Sevebilmek için sizin de biraz çabalamanız gerekecek.Emin olun bir sürü insan da ayıla bayıla girdiği bölümlerden küfrede ede ayrıldı.Biraz da şans işi anlayacağınız.
  • Kardeşim sen bitti diyene kadar bitmez elinizden alan yok hayat sizin hayatınız bunu yaşayacak sizsiniz.Ben de kazanamadım üniversite okurken girmiştim hem de şimdi bir anca kauseriye dönüp kyk ye yerleşip çalışmayı gözle çekiyorum
  • İsmail çimen
    Hayat Hikayesini Filmlerde Görseniz Abartılı Bulacağınız Aşırı Dayanıklı İnsan: David Goggins | İsmail Çimen
    https://www.ismailcimen.com.tr/blog/hayat/hayat-hikayesini-filmlerde-gorseniz-abartili-bulacaginiz-asiri-dayanikli-insan-david-goggins/#.Xyp3s5dR1PY

SİZDEN RİCAM ŞUNU OKUMANIZ.

• hocam sizinle konusmustuk yakindi siralamamiz cok uzgunum ben de kafam cok karisik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.