Şimdi Ara

tip için 4. yila kalinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle bi şeyin olacağını hiç sanmıyorum ve 31 Ağustosta okulları açacaklar yani buna mutlaka bi çözüm bulacaklardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    Göreceğiz hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dediğiniz ihtimal en kötüsü umarım öyle olmaz

• Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle çok haklisiniz ama insan bi acaba mi diye dusunuyor

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    hocam sizi biliyordum netleriniz baya iyiydi uzulmustum size de beni en iyi siz anlarsiniz diye dusunuyorum

• Ama ömür boyu pişman olmak da var hocam iyi düşünün bundan Başka tıp okuma şansınız yok

• Bu soruyu kendinize soruyorsanız kalmazsanız içinizde hep bir ukte kalır pek birşey kaybetmezsiniz hocam 1 yıl belki zor olacak ama ileride ah be demezsiniz deneyin hocam olmasada canınız sağ olsun ama ben insanın içinde hırs ve istek olduktan sonra çoğu şeyi başarabileceği kanısındayım en büyük cevher sizsiniz hocam her şeyden önce her sabah kendinize hesap vereceksiniz bir yer yazıp gitseniz de böyle olacak mezuna kalsanızda ben denemekten zarar gelmez diyorum

• Kalınır, kaldım ve 3k yaptııım :)

• Kalınmaz 2023te pratisyen hekim açığı kapanacak ona göre düşünüp yazın. Ucuz iş gücü fazla doktor olacak tatmin edici maaş alamayacaksınız fazla mesai yapacaksınız.
  • Yerinizde olsam tercih yapardım. İnsan bir şeye ulaşamadığı zaman onu gözünde daha da büyütüyor, takıntı haline getiriyor. Seneye tıp kazanacağınızın garantisi yok,geriye de düşürebilirsiniz ne gerek var onca sıkıntıya strese? Tıpa geçince de olay bitmiyor daha çok çalışmak gerekiyor.Sadece bir tavsiye.Rakip eleme gayem yok tıp 2 ye geçtim bu sene.

• Kalınır. Tıp diploması her yaşta değerlidir. 27 k yapmışsın zaten. Gayet iyi temelin var. 20 k yaptın mı tıptasın.
  • Kardeş bakan açıklama yaptı 2028de bitiyor açık. Boş yapma

• Uruk yan çar gelmiş

• Sınav sistemi tıkandı, seneye ne olacağı belli değil. Her sene iyi derece etmek zorlaşıyor. Bence diş hekimliği yazılır ve onda da uzmanlıklar var(ağız çene cer. Dr gibi mesela).

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    lan sıkıntılı misin kafayi urukla bozmussun hangi konuya giriyorum uruka salliyosun naisl bi kuyruk acin varsa

• helikaz H kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim yaziniz icin

• elifkubra E kullanıcısına yanıt
    kac binden kaldiniz hocam

• morticiasays kullanıcısına yanıt
    Seneye de sana sallarız aslan parçası urukun izinden gidiyorsun anlaşılan
    Ben uruktan yaşça küçüğüm seneye mezun olacağım, senin de yaşıtların mezun olacak ev araba sahibi olacaklar yuva kuracaklar sen forum köşelerinde ayt mat kaynak arıyor olacaksın

• oktoberfest O kullanıcısına yanıt
    oncelikle tesekkur ederim. yazip gitmeye daha yakinim ama bi omur basaramadigimi takinti haline getirmek istemiyorum ilerde keske demek eminim cok kotu hissettirir cok kafam karışık anlayacaginiz

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    ee yani :D insanlarin idealleri icin cabalamalari niye gözüne batiyor bu kafar sjjs bak seneye mezun olup ev araba alicaksin ama hala ayt mat kaynagi arayan insanlarin takildigi platformda ego kasma pesindesin tamam kardesim al tum dereceler senin olsun :Ddddd

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.