Şimdi Ara

tip için 4. yila kalinir mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
6.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de öyle düşünüyorum tabiki de yaptigimiz işten para kazanmak istemek bu isin geregi fakat tip oyle baktigim bi alan degildi yani yurtdisi imkanim varken belki muhendislik daha iyi olurdu benim icin ama ben gerçekten istemistim olmadi iste sorunum tam da bu olmadigini kabullenemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliorkan A kullanıcısına yanıt
    guzel bir hikaye tesekkur ederim kalirsam bile cok yorucu olacak simdiden saclarim beyazladi stresten

• JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    :D keşke kulağınla dinlesen 2028de uzman açığı bitecek deniyor
  • kardo tıpı bu kadar istiyorsan eğer imkanın varsa özele gitme durumun nedir?? oralarda da okuyabilirsin kendini bu kadar harap etme eğer gerçekten imkanın varsa.
  • hocam 4. senemdi yine olmadı. benim çalışmamla ilgili bi mevzu da değil, netlerim hep çok iyiydi 100 tyt 70 ayt diyebiliriz ortalamaya vurursak. en az 10k yaparım diyordum gelen 24k. pandemi olmasa ben bile girerim bir kez daha ama ne olacağımız belli değil bu sene bana biri tıpa gidemeyeceksin dese asla inanmazdım ama olan ortada işte. ben de çok üzgünüm hiç sıcak bakmıyordum dişe de ama elimizdekini değerlendirmek lazım takıntı yapmamak lazım artık sanırım. ben çalışırım yaparım demekle olmuyor çünkü bizim elimizde olmayan çok fazla şey var

• morticiasays kullanıcısına yanıt
    27 gayet iyi. Yazin gidin sistem degismedikce ne kadar calissak da yetmicek benim gecen seneye gore 14 k oldu simdi 30k. Ve ben 24 kdan mezuna kalmistim ustune biseyler koydum daha iyi yaptim ama yetmiyor hocam sinavin seciciligi yok her gecen yil daha iyi yapiliyor sinav soru sayisi az siralanmiyoruz yigiliyoruz. Yine sizin hayatiniz ve sizin karariniz ama daha iyisini yaparsiniz 500 alirsiniz seneye o da yetmez belli mi olur bu sene 490 puuan bile 22 k yetmiyor hocam. Haa sistemin degisecegini bilsek okey deneyin kalin ama zor be psikolojik olarak da surekli evde pandemi doneminde kapali kalip calismak ben de yasadim calisiyosun ama hocan falan olmayinca bisey yapmadigini hissediyorsun. Valla bende oyle oldu. Daha iyisini yapicam dedim simdi 24kyi ariyorum

Hocam benim kardesimde istiyordu odtu molekuler biyoloji dusunur musunuz? Okuyan bir arkadasim da var ingiltereye gitmis gayet iyi imkanlari yurtdisi var arastirin derim kardesime gelmiyor belki siz gidersiniz.

• 27 K YA MEZUNA KALMAZDIM BAYA İYİ ÇEKMİŞSSİN BENCE BURDA DURMAN LAZIM HOCAM
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle eskiden 450yle kazaniliyordu. Simdi 490 yetmiyor kimse nolcagini ongoremez ve gorulen suan kotuye gidiyoruz

• kal kal, akranların çoktan doktor olurken sen hala dirsek çürütürsün
  • kdgn26 kullanıcısına yanıt
    iste beni en cok korkutan durum bu ben de 11 12 k bekliyodum 27 k geldi yikildim 4. senede de olmazsa biterim cidden

• kardesim ilk 2 yili cikaririz ama sonrasi zorlar ben de ailemi bu kadar agir yukun altina koymak istemiyorum

• investing kullanıcısına yanıt
    zaten bunu biz de hesap edebiliyoruz dimi hocam?

• hocam hic dusunmedim ama bi arastirayim

bittim işte hocam ben siz de bitmeyin diye söylüyorum seneye daha beter olma ihtimali çok yüksek hepimiz biliyoruz normal şeyler yaşanmıyor şu an yani okula hiç gidemezlerse sınav ne olacak falan ucu çok açık şeyler. benim geçen sene 38k falandı sıralamam bunu da çekerim artık 10 bin içine dedim 20ye bile çektirmediler. bu psikoloji çok zor, yaşamanızı istemem

• İleride “bir kez daha deneseydim” dememek için kalınır.

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    keske kalmasaydim demek mi yoksa keske bir kez daha deneseydim demek mi zor hocam

keşke kalmasaydım demek daha kötü...
  • Mr.İbrahim kullanıcısına yanıt
    yas ilerliyor ayrica kız olunca daha bi tuhaf

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.