Şimdi Ara

tip için 4. yila kalinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dis hekimligi geliyor ama tip çocukluktan beri hayalim statu para vs onemsiz gercekten çocukluktan beri baska bir sey istemedim çünkü 12 de hic calismadim tam bos teneke misali ilk mezun yilimdaysa sınavdan önce agir psikolojik darbe yedim ve sinavim yine igrenc gecti 101k. bu sene gercekten iyi çalıştım ve 70 in alti ayt denemem yoktu nerdeyse ama sınav boyle geldi tyt de merkez bir yerde oldugum icin gurultuden asla odaklanamadim ve bir darbe daha. simdiyse kazanamadigim icin cok mutsuzum hayatta kendimle savaşımı kaybetmis gibi hissediyorum bana bi yol gosterir misiniz

• 27 gayet iyi. Yazin gidin sistem degismedikce ne kadar calissak da yetmicek benim gecen seneye gore 14 k oldu simdi 30k. Ve ben 24 kdan mezuna kalmistim ustune biseyler koydum daha iyi yaptim ama yetmiyor hocam sinavin seciciligi yok her gecen yil daha iyi yapiliyor sinav soru sayisi az siralanmiyoruz yigiliyoruz. Yine sizin hayatiniz ve sizin karariniz ama daha iyisini yaparsiniz 500 alirsiniz seneye o da yetmez belli mi olur bu sene 490 puuan bile 22 k yetmiyor hocam. Haa sistemin degisecegini bilsek okey deneyin kalin ama zor be psikolojik olarak da surekli evde pandemi doneminde kapali kalip calismak ben de yasadim calisiyosun ama hocan falan olmayinca bisey yapmadigini hissediyorsun. Valla bende oyle oldu. Daha iyisini yapicam dedim simdi 24kyi ariyorum
  • tabii ki
  • Kalinir hocam , 5 e de kalinir.
  • Yaşım 34 öğretmenim ilk girişte okuyup ilk girişte atanmıştım .Liseden sıra arkadaşım ise 5.giriste tıpa yerleşmişti şu an uzman doktor . Seviyorsanız mezuna kalın kimseyi dinlemeyin .
  • Ikibinongibigelecek I kullanıcısına yanıt
    cok yorgunum ailem yaz git diyor ama icimde ukte kalacak gibi hissediyorum
  • Seni destekleyen bir ailen varsa
    Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarının hayali -- 5 Ağustos 2020; 0:39:50 >
  • yarının hayali Y kullanıcısına yanıt
    ailem destekler ama onlaein da korkulari ya geri gidersen? seklinde oluyor
  • morticiasays kullanıcısına yanıt
    Sırasıyla kaç geldi
    Ben 32 22 bu sene hala karar veremedim. Birbirine yakın gibi
    Sanki olurum bu ama çok da yakın değil.
    Hocam tipta +30 yasinda asistanliga baslayan bir suru insan var. Onemli olan uzmanlik. Seneye girsen kayipsiz bitirsen kayipsiz kazansan 32 yasinda uzmansin. Zaten normali de 28 cok fark yok. Muh okuycam desen kalma derdim
  • Bu sistemde aşırı riskli ve değmez bence..
  • yarının hayali Y kullanıcısına yanıt
    120-101-27
  • sistem asiri ürkütüyor soru sayisinin azligi seciciligin eksikligiyle birlesince bu yil asiri kotu sonuçlar çıktı bu da beni korkutuyo ama hayalim baskaydi iste
    Ben de bu çıkmazın içindeydim de çıktım valla zor iş.Ben riske atmicam,mezun yapmicam.bu sene ayt olmaması ihtimali falan da var.iyi düşünülmeli..
  • son zamanlardaki dis hakkında olusan olumsuz hava beni iyice soguttu bolumden
  • bu sene virüs belası çıktı seneye ne olur kimse bilemez sınav sistemi iyice tıkanmış vaziyette. seneye kalmak büyük kumar olur eldeki sıralama her zaman olmayan sıralamadan iyidir derim
    Hocam kendi kararınız yani iyi düşünün.
  • Bence ayt olmazsa olmaz bi çare bulunur
  • dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    Günlük vaka sayılarından falan belli 12.sınıfın online olacağı.ee 11 inde 2.dönemi yok.Nasıl olucak ayt peki?Tyt deki soru sayısı artar anca.
  • 4.senemdi ben yine kazanamadım hocam. Forumda bazı arkadaşlar bilir sağlam netler çıkardığım da oluyordu çoğu zaman. Seneye olacağının hatta daha iyi yapabileceğinizin garantisi yok. Ben kalmayın derim. Eldeki kuş kaçan kuştan iyidir bu sistemde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.