|
Bildirim
|
Yaşım 34 öğretmenim ilk girişte okuyup ilk girişte atanmıştım .Liseden sıra arkadaşım ise 5.giriste tıpa yerleşmişti şu an uzman doktor . Seviyorsanız mezuna kalın kimseyi dinlemeyin .
|
Kalinir hocam , 5 e de kalinir.
|
4.senemdi ben yine kazanamadım hocam. Forumda bazı arkadaşlar bilir sağlam netler çıkardığım da oluyordu çoğu zaman. Seneye olacağının hatta daha iyi yapabileceğinizin garantisi yok. Ben kalmayın derim. Eldeki kuş kaçan kuştan iyidir bu sistemde
|
lan sıkıntılı misin kafayi urukla bozmussun hangi konuya giriyorum uruka salliyosun naisl bi kuyruk acin varsa
|
bu sene virüs belası çıktı seneye ne olur kimse bilemez sınav sistemi iyice tıkanmış vaziyette. seneye kalmak büyük kumar olur eldeki sıralama her zaman olmayan sıralamadan iyidir derim
|
ee yani :D insanlarin idealleri icin cabalamalari niye gözüne batiyor bu kafar sjjs bak seneye mezun olup ev araba alicaksin ama hala ayt mat kaynagi arayan insanlarin takildigi platformda ego kasma pesindesin tamam kardesim al tum dereceler senin olsun :Ddddd
|
Kardeş bakan açıklama yaptı 2028de bitiyor açık. Boş yapma
|
27 gayet iyi. Yazin gidin sistem degismedikce ne kadar calissak da yetmicek benim gecen seneye gore 14 k oldu simdi 30k. Ve ben 24 kdan mezuna kalmistim ustune biseyler koydum daha iyi yaptim ama yetmiyor hocam sinavin seciciligi yok her gecen yil daha iyi yapiliyor sinav soru sayisi az siralanmiyoruz yigiliyoruz. Yine sizin hayatiniz ve sizin karariniz ama daha iyisini yaparsiniz 500 alirsiniz seneye o da yetmez belli mi olur bu sene 490 puuan bile 22 k yetmiyor hocam. Haa sistemin degisecegini bilsek okey deneyin kalin ama zor be psikolojik olarak da surekli evde pandemi doneminde kapali kalip calismak ben de yasadim calisiyosun ama hocan falan olmayinca bisey yapmadigini hissediyorsun. Valla bende oyle oldu. Daha iyisini yapicam dedim simdi 24kyi ariyorum
|
Hocam bu arkadaşı kaç gündür görüyorum gerçekten böyle insanlara cevap veriyorsunuz suç sizde istersen 50 kere girersin kimseyi ilgilendirmiyo emin ol o arkadaş a101'de çalışıyor gelip burda egosunu tatmin ediyor
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarının hayali -- 5 Ağustos 2020; 0:39:50 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|