Şimdi Ara

tip için 4. yila kalinir mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2017'de Samsun Fen Lisesinden mezun oldum.Lise hayatım psikiyatrik olsun başka olsun bir sürü hastalıkta geçti.Ayrıca ben de yattım.77.24 ortalama ile mezun oldum.Mezuna kaldım ve bir üni ye yerleştim.Okuduğum bölümü çok sevdiğim halde hiç alışamadım.2020 de sınava girdim ama olmadı.2021 de ne yapcağımı bilmiyorum kalacak yerim de yok okulda kalsam obp kırılmıyor ama yurt sıkıntı memlekette kalsam babam öldü annem ve kardeşimi 10 senedir görmüyorum.Amcam ve halalmlar okulu bıraktığımı bilmiyor ne yapcam gram bilmiyorum.mezuna kalıp tıpa hazırlanan arkadaşlarım onlarda yapamadı ve yollarına devam ettiler.Ben niye böyleyim anlamıyorum babam ölene kadar tıpa gıcıktım ama çok istiyordu, senelerdir hastanelere gidip geliyorum bendeki hastalıklar genetik ve doktorlar acayip cahil.Kişisel bir mesela oldu benim için böyle.Ya bunu başaaracam ya da bok yoluna batık balık yan gider.
  • ASFALTAZ A kullanıcısına yanıt
    hosuma gitmedigini nerden cikardin :D kardesim niteliksiz olalim sorun degil ben sadece doktor olmak istedigimi belirttim sen gelmis yok niteliksiz cart curt ne alaka yani sen dedin diye ölelim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morticiasays kullanıcısına yanıt
    Ne yapcaz biz ya harbiden şu an bile tercih yapabilirim o kadar doldum iyice mbg sıkıyor yurt yok ne yapcam
    Sağolun hocam

• bence değmez sistem gerçekten çok kötü bir noktaya gidiyor 470le girdiğim fakülteye şuan 495 puan gerekiyor. elindeki fırsatı kaçırma derim seneye bunu bile bulamayabilirsin netlerin daha iyi olmasına rağmen daha kötü sıralama gelebilir bir an önce atmanı öneririm bir yere kendini
    Diğer mesajında savunmaya geçmenden çıkartmıştım
    Sen sormuşsun tıp için 4. Seneye mezuna kalınır mı diye ben de kal dedim ve bunun gerekçesi olarak niteliksiz olmanı gösterdim. Vasıfsızlık muhabbeti buradan çıktı yani.
    Ne deseydim sadece kal mı deseydim ? Kal dememin sebebini de yazdım.

• hayalinizdeki meslek için kalmaya değer bence sonuçta hayatınızı bu meslekle kazanacaksınız. kalmaya değer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle kal derim. Kimseyi dinleme .Hedefine kilitlen.Vaktinde yapmadık ilk girişte öğretmenlik yazıp ilk girişte atandım fakat keşke 5.girise bile kalsaydım Dr olurdum.
    Gerçi sonra vakıf tıp ücretli kazandım ama başlamadan özel nedenlerden dolayı bıraktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3. yila kalma nedenlerimi yasadigim sorunlarimi bilmeden niteliksiz ilan etmissin kafana gore gelmis bi de uzun uzun acikliyosun bos yapmayip nitelikli doktor olman icin cabalamani öneririm :)

bahaneler bahaneler...
    bunun 1. yılı ne oldu? 2. yılı ne oldu? 3. yılı ne oldu?
    emin ol bir çok kişinin bahanesi vardı.

bu arada, boş yapma safsatası da geldiğine göre muhabbet burada bitmiştir :)
  • Tıp için kesinlikle kalınır hocam.Tıpta yaşın o kadar da önemi yok.İçinizde tıp varken diş hekimliği yazmanın pişmalığı olmasın içinizde ona göre karar verin
    ya kardesim belki gerizekaliyim belki kafam almiyor bunlar seni veya bir baskasini ne baglar sacma sapan konusup duruyosun kimse de nitelikli olmak zorunda degil zaten seçenlerin cogu da dogal olarak ulke sartlarina gore iyi meslek oldugu icin seciyor ama ben istiyordum gerçekten olmadi demek bir seyleri eksik yapmışım ama hayata sadece bu sinav üzerinden bakip sen niteliklisin sen niteliksizsin senden olmaz diye bakacaksan zaten sacmaligin daniskasi bu. ayrıca dedigin gibi bu gereksiz sohbet sonlansin camur misali cunku

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.