Şimdi Ara

Tıp isteyenler, 36 saat Nöbete hazır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şaka değil gerçek. Asistan olunca tam 36 saat kesintisiz nöbet tutacaksınız. Ertesi gün de doğru mesaiye. Ulan ben 1 gün uykusuz halüsinasyonlar görüyorum. Haa zamanı gelince size de "biz tuttuk onlar da tutsun" diyecekler

Sizi uyarıyorum, gerçekten çok sevmiyorsanız seçmeyin bu mesleği. Ciddi anlamda soğuturlar adamı...Hele arada kaldıysanız hiç bulaşmayın. Sakın.

Edit: Yaşınız küçükse yol yakınken bırakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 25 Temmuz 2020; 17:14:31 >

• Çoğu nöbette boş boş duruyorlar zaten tutulan nöbete göre değil ilgilenilen hastaya göre para verilmesi lazım
  • Asistan olunca değil uzman olunca da aynı.
  • Biyoloji derslerini izlediğimiz Barış Hoca'nın Instagram storysi.

Tıp isteyenler, 36 saat Nöbete hazır mısınız?

Yorum yok
  • uzmanken icap denilen bir olay var. cumartesi pazar bir anda aranıp hastaneye çağırılabiliyosunuz. yoğunluğa göre icap x haftada bir size düşüyor. kuzenim şu an yıllık izinde şey diyor "telefonun her an çalıcak mı diye tetikte beklememenin nasıl bir özgürlük olduğunu bilemezsin". ki hafta içi zaten aranıyorsun yok hemşireler yok laborantlar zart zurt. severek ve bunları bilerek gidilmeli bence.
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Oldu. 36 saat hastanede tetikte olmak ücretsiz. Hasta gelirse ücretli yani. Zaman değersiz anladığım kadarıyla. Sana hiç hasta gelmeme garantisi verseler sonsuza kadar beleşe durursun yani hastanede. Düşünmeden mi yazıyosun kanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangorunumlusahin

Oldu. 36 saat hastanede tetikte olmak ücretsiz. Hasta gelirse ücretli yani. Zaman değersiz anladığım kadarıyla. Sana hiç hasta gelmeme garantisi verseler sonsuza kadar beleşe durursun yani hastanede. Düşünmeden mi yazıyosun kanki
    Bakkalda adam müşteri garantisiyle mi duruyor ? gelirse parasını alır işte . Devletin kaynaklarını israf etmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz eskide kaldı 36 saat nöbetler. Patır patır doktor mezun ediliyor eskisi kadar açık yok. Bizim asistanlar 12-24 saat tutuyorlar ve ertesi gün tatil oluyor mesaiye gitmiyorlar. 5 sene sonraya belki hiç kalmayacak bu nöbet durumu. Zaten nöbet sistemi saçmalıktan ibaret uykusuz doktorlar faydadan çok zarara sebep oluyor. Gece nöbette doktora gidersen ilk yapacağı şey biyokimya ya da radyolojiye yönlendirip saçma sapan testler istemek olacaktır, bir an önce seni başından savmaya bakıyorlar.
  • 96 saat bile tutarim
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Beni sıvazlamiyorsun demi ona göre cevap vermicem 😂
  • 36 saatte bos bos oturulan cok vakit oluyor. O vakitlerde udemyden kendimi gelistiririm. Hem doktor hem de yazilimci olurum.
  • Her alan böyleymiş gibi abartmayın.

Ayrıca abartıldığı kadar vardır ama yapılamayacak kadar zor değil. İnsan olan herkes yapabilecek kapasiteye sahiptir.
  • Abi ceng bitircem sonra usa amerikan pastasi yiycem. Doktorlar tutun lan nobeti heehehehehej esek miyim abi tip okuyum. Yeah amerikan pastası eat hotdog and drink fruit juice abi. Florida sahilleri wait for me.
  • Hocam ben 20 saatten sonra falan gidiyorum. Kalbim çarpıyor falan.

36 saat ne insanlık dışı. Kara kara düşünüyorum nasıl ayakta (hayatta) kalıp hasta bakıcam diye.
  • Ablam dr bende tıp öğrencisiyim kesintisiz demesine bakmayın yoğunluk yokken sırayla uyuyorsunuz
  • uzmanlığımı küçük şehirde hatta saçma saçma ilçelerde yapmayı düşünüyorum. nöbetlerde böylece boş geçer.
  • Dmitritch kullanıcısına yanıt
    Küçük şehirlerin asistanlığı nispeten rahat olabilir o konuda net bilgim yok

Ama intörnlüğü zor diyorlar yani intörnlüğü zorsa asistanlığı nasıl kolay olur bilmiyorum. Ayrıca o branşta tek asistan sen varsan daha da zorlanabilirsin. Bu da önemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.