Mühendislikleri nasil etkiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp kontenjanlarinin artmasi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Muhendislikler geçen yıl örneğin 20k ile kapatan mühendislik 17ye filan inebilir ama tıp geçen yıl 20k ile kapatan yerler 22 ye kayar diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence mühendis sıralamaları düşer hacı tıp mühendis arasında kalan bi ton insan var 16daki adama muğla gelir onun gireceği mühendisliğe 17deki eleman girer böyle zincirleme olumlu etkiler bence düşer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kontenjanları atabilir misiniz
Tıp daha ne kadar dusecek hocam maaşlar uçtu
hocam yeni nesilde inanılmaz bir müh. aşıklığı ver instadaki inf. v.s sebebi ile tıp düşmese bile çok yükselmez bence hoş çok yükselirse ben de giremem
-
Hocam olay sadece maaştan mi ibaret zannediyorsun işin zorlugunu insanlar göze alamıyor 10yil okuduktan sonra uzman oluyor.Millet bakıyor adam tik toktan iki saçma hareketle aylık 50 100bin kazanıyor talep düşüyor.Hayati DonanımHaber den ibaret sanmayın taş çatlasa 250kisi buraya bir şeyler yazıyor geçen anket yaptım kaç gün boyunca ankete 60kisi katıldı..Gecen yılki konuları aç forumdaki çoğu kişi tıp 27k ile filan kapatır dedi çok yanildilar yaklaşık 30k civarı kapadı yani olay sadece maaş değil yıpranma umarım tıp içten şekilde isteyenlere gelir de 10yil sonra buraya dönüp bu yazdıklarında ne kadar haklı olduğumu görürsünüz.Cok içten gelmiyorsa yazmak sorun olabilir ha benimki dersen ben daha karar vermedim tipi çok istememe rağmen karar veremedim uzman doktorlarla görüşmeye başladıkça tek tük
hocam siz de karar veremediniz değil mi hala ne istediğinize
-
Sen mezun olana kadar tıp maaşının cazibesi kalkar boşuna ümitlenme
Malesef daha karar veremedim
Tıp yazin nolur la
neden hocam siz müh mü istiyorsunuz
-
Evet
neresi hedef
-
Nere gelirse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X