< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Ne olmak istiyorsan onu seç hocam.
20 yıl sonra ailene veryansın etme sonra. |
Ulan millet tip tip diye tutturuyor ne var allah aşkına tıpta gerçekten tipcilara o kadar üzülüyorum ki yani ne adam gibi tatilleri var ne aldıkları maaş iyi. Hasta için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun aklında hastalığıyla ilgili binbir türlü düşünce var nasıl tedavi edebilirim diye karşıdaki sana serum takmadın diye kufrediyor. Kimi resmen tehdit ediyor. Gerçekten bu ülkede artık garantisi olan mesleğin HAYAT garantisi yok. Ya düşünsene arkadaş 6 sene oku bitir sonra 4 sene üstüne uzmanlık yap adamın teki gelsin bunu niye yapmadın deyip silah çekip vursun
![]() ![]() Degdimi onca çabaya? Ulan tıp için 3. Yıla kaldım yanlış mı yaptım kafayı mi yedim de hiç kazanmadan bile bunları düşünmeye başladım anlamadım ki. O kadar duygusal olmusum ki artik birinin vefatinda ailesine soylerken dayanabilecekmiyim diye bile dusunmeye basladim harbi psikolojim bozuldu galiba ![]() ![]() Sonuç olarak allah yardımcımız olsun, cümlemiz için, ailemiz için hayırlı olacak mesleği seçmeyi nasip eylesin. Sorunun cevabı ise şu hocam: Gönlün hangisine el veriyorsa onu seç. Her türlü zorluğuna rağmen ben bunu severek yaparım dediğin hangisiyse onu. |
Amacın sadece kısa sürede para kazanmaksa tıp seçilmez. Tıpta 6 sene okul, 2 sene mecburi hizmet, 4 sene ihtisas derken eline 12 sene sonra adam gibi para geçmeye başlar. Şu aralar ekonomik kriz sebebiyle inşaat sektörü de durgun ama ileride ne olur bilmem.
Arkadaşına güvenip de hayatına yön verme. Bugün iyi yarın kötü olursunuz. |
Git bir şantiye ortamını gör oradaki mühendislerle konuş ondan sonra karar ver.Şantiye apayrı bir dünya.Gidip görmeden o ortamı hissetmeden anlayamazsın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinusNigr4 -- 24 Ocak 2019; 21:25:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 24 Ocak 2019; 22:55:27 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |