Şimdi Ara

Tıp-Mühendislik karışık tercih listem. Yorumlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- İTÜ Uçak - 6560
    2- İTÜ Makine - 13100
    3- Uludağ Tıp - 6400
    4- Kocaeli Tıp - 7950
    5- Trakya Tıp - 11500
    6- Çanakkale 18 Mart Tıp - 10700
    7- Namık Kemal Tıp - 12.800

Böyle bir liste yaptım. İTÜ Makine gelmezse tıp gelsin diyerek oluşturdum listeyi (muhtemelen gelmeyecek). Tıplarda da Trakya Tıp istiyorum sizce gelir mi? İstanbulda yaşıyorum başka tıp fakültesi önerileriniz varsa alabilirim, biraz açıkta kalma riski var gibi görüntü çok gerilere gidemedim.

• Sanirim tibbi veya muhendisligi kesin okumam yanarim biterim kahrolurum demiyorsunuz. Guzel liste. Trakya Tıp tutucak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tam Bir Kapalı Kutu -- 26 Temmuz 2017; 14:5:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam Bir Kapalı Kutu

Sanirim tibbi veya muhendisligi kesin okumam yanarim biterim kahrolurum demiyorsunuz. Guzel liste. Trakya Tıp tutucak bence.

Evet hocam, makineye ilgim olduğu söylenebilir ama dediğiniz gibi onsuz yapamam diyemiyorum.

Tıbbı 12. sınıf sonlarına kadar pek düşünmemiştim ama çalışma potansiyeli olan birisiyim yapabileceğimi düşünüyorum.
  • Up.
  • Trakya gelir, bilimsel yönü iyi bir fakültedir.Kendi tıp dergileri vardı.

• Açıkta kalabilirsin 12 k larda bir tıp yazmalısın sona

• İTÜ Makine hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysicsTR

İTÜ Makine hayırlı olsun şimdiden

Neye göre bu kadar emin konuştunuz?
  • 2.sıraya yazdıysanız İTÜ Makine gelir ama Trakya Tıp yazdıysanız öncelik o gelir diye düşünüyorum . Tabi bu biraz arz talep işi yarın bir okulun sıralaması düşer , diğeri yükselebilir hiç belli olmaz .
  • Alta birkaç tıp daha neden yazmadınız hocam? Yazın isterseniz.
  • eğer makine düşünmüyorsan sil derim yoksa gelme ihtimali var
  • @asongoficeandfire Hocam istanbula yakın çevrede başka içime sinen pek olmadı, tavsiyeniz varsa alabilirim.

@jdraxler @umburkes1271 Liste istek sırama göre. Makine de gelse Trakya Tıp da gelse sorun yok benim için.
  • İtü makina çok zor benim kişisel görüşüme göre ama tabi ki belli de olmaz. Ben girdiğimde 12bin küsür ile alıyordu, geçen sene 13100 ile kapatmış, sıralaması çok değişen bir bölüm değildir. Muhtemelen tıp tutar ancak umarım istediğin yer olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.