1. Sınıfın sonunda myp ile yatay geçiş yaparsam 2. sınıftan devam edebilir miyim? Yoksa dönemi tekrar mı etmem gerekir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp myp Hakkında Sorum
-
-
Yatay geçiş yapmayı düşündüğünüz okulla görüşüp bilgi alın hocam onlar size daha net bir şey söylerler muhtemelen. Benim bildiğim kadarıyla 3. sınıftan sonra preklinik bittiği için kliniğe geçiş olacağından genellikle baştan başlatmıyorlar 4. sınıftan devam ediyorsunuz. Ama 1 ve 2. sınıf sonlarında geçince 1. sınıftan başlatabiliyor okullar. Bizim sınıftan bir arkadaşım başka bir okulda 1. sınıfı bitirdikten sonra yatay geçişle bize gelmişti burada bizimle 1. sınıftan başlamıştı tekrardan. Yine de okullarla iletişime geçerseniz daha net bir cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 10 Şubat 2024; 12:6:18 > -
Okulla iletişime geçersem kaçıncı sınıftan başlayabileceğimi öğrenebilir miyim? Sanırım bunu myp ile yatay geçiş sonuçları açıklanıncaya kadar öğrenmenin bir yolu yok. Genel yaptığım bir araştırmaya göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yatay geçiş yaptığınız okula bağlı.Dersleri saydırırsanız kaldiğınız yerden devam edebilir veya fazladan 1-2 ders ekstra alıp devam edebilirsiniz.Mesela Ege’den Çapa’ya geçen bir arkadaş 1 sene okuduktan sonra 2.sınıfa devam edebildi ama şu an diğer 2.sınıflardan bir tane fazla ders görüyor arayı kapatmak için.Hacettepe’nin sistemi çok farklı olduğu için oraya yatay geçiş yapanlar direk 1.sınıftan başlıyor diye biliyorum.
-
Duyduğum kadarıyla öğrenci işleri ilgilenebiliyordu bu tarz şeyler için de hocam. Dilerseniz arayıp sorun ben de çok hakim değilim sürecin nasıl işlediğine ama onlar yardımcı olabilirler herhalde
-
Tamamdır sağolun ben bir iletişime geçeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X