Şimdi Ara

tıp öğrencisi ders vermek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben tıp fakültesinde okuyorum yani ortalamanın üstünde bir ygs lys bilgim var acaba bu yeteneğimi nasıl değerlendirebilirim mesela özel ders vermek için ne yapmam lazım nasıl öğrenci bulabilirim?hangi ortamda dersverebilirim illa bir evde olması şart mı başka ortam olabilir mi cafe gbi?kısacası özel ders verme konusu haklkında düşüncelerinizi merak ediyorum:)

• up
  • özel ders verilir yazıyorlar heryere ama bir arkadaşımında arayıp özel ders aldığını görmedim birilerinin sizi övmesi gerekiyor bence gidin dershanede etütcü olarak başlayın iyiseniz zaten özel ders isteyenler olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de deneme sınavı hazırlayacagım hobi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless1331

merhaba arkadaşlar ben tıp fakültesinde okuyorum yani ortalamanın üstünde bir ygs lys bilgim var acaba bu yeteneğimi nasıl değerlendirebilirim mesela özel ders vermek için ne yapmam lazım nasıl öğrenci bulabilirim?hangi ortamda dersverebilirim illa bir evde olması şart mı başka ortam olabilir mi cafe gbi?kısacası özel ders verme konusu haklkında düşüncelerinizi merak ediyorum:)

alış veriş merkezlerinde kısa kısa not bırakabilirsin .. notta tıp okuduğunuzu belirtin... ve uzman olduğunuz dersleri belirtin örn mat1 mat2 gibi
    ortamı seçerken sessiz bir yer seçmenizde yarar var ... varsa sizin evinizde .. yurta kalıyorsanız ders vereceğiniz kişilerde ders vermeniz daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.