Şimdi Ara

Tıp okumakla ilgili soruları alabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
5.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tıp insanı öğrenmektir

İnsanı okuyarak öğrenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de İstanbulda özel bir tıp fakültesinde 2. Sınıfa geçtim. Sizin komiteler nasıl hocam? Bizdeki hocalar a,b,c anlatıyorlarsa komitede z soruyorlar. Lipit metabolizmasını sorsa çok güzel anlatırım ama gidip en bakmayacağınız yeri soru diye soruyor mesela biyokimyacı. Tabi hocadan hocaya da fark eder ancak çoğu böyle.

Bir de pratik dersleriniz nasıl yeterli mi yetersiz mi!?

Hastanede olduğunuz oluyor mu?
    Edit: notların nasıl? Benim komiteler ortalaması 62 geçme notu 60. Finalden 57 alsam büte giriyorum Komite finali için önerebileceğin bir şey var mı tüm seneden sormaları çok korkunç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander.supertramp -- 21 Mayıs 2017; 22:45:59 >
  • Sa.mutlu kullanıcısına yanıt
    buna rağmen tıp okuyup ateist veya ateist olan insan sayısı fazlamı azmı yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi möhendist -- 21 Mayıs 2017; 22:52:21 >
  • Hocam yaklaşık olarak biliyorum ama araştırırsaniz bu hesaplandıgi ile ilgili bilimsel bir yazi okumuştum yani tesadüf olarak gelişmesi bu kadar zor ki sadece bir aminoasitin yani sıfır demeseniz ki matematikte sıfırdır bu sayı (yani insanın tüm vucudunu bu orana katinca) bu kadar küçük bir oranı mesela bi ameliyat da veya baska bi hastalığın seyirinde doktorlar zaten dışlarlar

• möhendist kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu biraz subjektif ama önemli olan ateist olması mıdır yoksa işini insan gibi mi yapmasıdır diye sorsak daha iyi olur

• birde lise biyoloji kimya gibi ezber derslerine ezber tavsiyen nelerdir nasıl kolay öğrenilir soru çözülür sonuçta tıpda ezber ve analtik düşünme.
  • Ameliyat yapmayan doktorlar ne işe yarıyor bu devirde, her şeyi makineler buluyor, kan tahlilleri ve makine çıktılarına baktığımda ben de sorunu buluyorum... Kaç kere doktora gittiysem sırf doktorun kabiliyeti nedeniyle bir fayda görmedim. Rutin hep aynı... Kan tahlili yap, makineye gir, sonuç göster...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Mayıs 2017; 22:50:1 >
    Matrinka M kullanıcısına yanıt
    aslında bu hesaplara bire gerek yok ateist olan ne yazıkki önünde her yerde olan hakikatı göremeyendir Allah hidayet nasip eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi möhendist -- 21 Mayıs 2017; 22:53:9 >
  • Hocam bende medipolde hazirliktayim tip dis egitimi nasil kalite olarak hep uzaktan duyuyoruz 1. agizdan bilgi almak isterim (ben disim %100 ing)

Hocam sana tavsiyem Ridikilis yapman cok ise yarar birde dersini tekrar et bir gun bir hafta tekrar bir ay gibi surelerde tekrar yap bunlardan bir gün sonra kesin yap

hocam ridikilis nedir
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Hocam diş iyi gerçekten diste pratik baya bi var istersen sana birini tavsiye edebilirim 4lerden ona istedigini sorarsin pm den yazabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sa.mutlu

Bizim sınıfta 27 bile var

20 yaşın üzerinde olan çok mu? 21 yaşında tıpa başlanır mı?

• asau kullanıcısına yanıt
    Bir hikaye var. Bir fabrikada makinenin teki bozulur adamlar ararlar tararlar bir turlu vozum bulamazlar. Rn son ustanın biri gelir ve şöyle dönüp dolaşıp vir bakar ve çekici alıp makinenin bir yerine vurur. Pat makine çalışır. Sonra ustam borcumuz ne kadar derler. Adam vi fiyat söyler makinenin sahibi şaşırır der usta bi çekiç salladım bu kadar tutar mi der. Usta da derki

Evet bir çekiç ve o çekici nereye vuracağımi öğrendiğim bir ömür yani anlayacağın o doktor oraya gelene kadar neler neler çekmiş sen bi git bir doktora sor lütfen.

• Matrinka M kullanıcısına yanıt
    Yanlış olmuş kusura bakma usttekine olcakti

Internetten yazsan bulursun baya bi uzun hikaye

Şaka yapmıştım ama arkadaş anlamamış

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Var var sıkıntı olmaz gerçekten kalpten hekim olmak istiyorsan. Yani girince alışırsın zaten kimse dersten yasini öğrenmez

• GITT96 kullanıcısına yanıt
    Yom anladim bu bir filmde vardi sanirim organize islet

Aynen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.