Şimdi Ara

Tıp okumakla ilgili soruları alabilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sa.mutlu

Var var sıkıntı olmaz gerçekten kalpten hekim olmak istiyorsan. Yani girince alışırsın zaten kimse dersten yasini öğrenmez

Hocam benim mesaj arada kaynadı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander.supertramp kullanıcısına yanıt
    Yok kaynamadi soyle bizim okul da az cok ayni sizinle ama bizde 75 kurul ortalamasi olursa finale girmiyorsunuz. C9gu kisi yapıyor bunu. Maalesef ben beceremedim 3 senefir finalle geçiyorum. Ama yine de memnunum halimden şükrediyorum yani hocalar iyi aslinda da bizim okul yönetimi berbat neler yaptığını yazsam burda kimse bu okula gelmez ama belki ilerde sistemi oturur

• Sa.mutlu kullanıcısına yanıt
    http://blog.milliyet.com.tr/unlu-evrimci-ali-demirsoy--bir-sitokrom-c-dizilimini-olusturma-olasiligi-sifir-denecek-kadar-azdir-/Blog/?BlogNo=317693

Buldum Ali Demirsoy diyormuş. Fakat kendisi sanırım bu olasılığı kabul etmiş.
  • Aydınlattığın için sağol ama zaten hesaplamaya gerek yok. Birazcık okuyup mesafe katetmis bi insan bunu zaten anlar. Ama ne demis anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

• Bu arada evrim ateizim gibi düşünce ve degerleri olanlara saygı duyuyorum. Insanlar özgürdür istediğini düşünebilir bu konuda kimseye on yargılı değilim belki benden daha bilgili olan bir insan bana evrimi kanıtlamış gibi olabilir. Ama mezele birbirimize sen mi ben mi üstünüz kanıtı yapmak mi yoksa ortada olan insan nereden geliyor ve hatta daha onemlisi nereye gidiyorun farkina varmak mi bu önemli olan meselemiz. Yani beni ha Allah yaratmış ha tesadüfen oluşmuşsun ne farkeder. Önemli olan sen indan olarak doğmuşsun ama insan olarak yasayabilecek misin? Insanlar orda kadınlara hayvanlik yapiyor. Mazlumlar zalimlerin kaninda boğuluyor. Özellikle tıp ile ilgili söylüyorum asıl ugradmamiz gereken ms als alzeimer parkinson gibi hastaliklar varken sirf birilerinin cebinde para biriksin diye gidip basit islerle ugrasiyorken biz insanlar! Sözde insanlar! Bizim maymundan gelmemizle Adem ile Havva dan gelmemiz arasında bir fark kalmiyor.

Önce insana karşı insan olalım. Ayrışmaktan önce birleşmeyi öğrenelim gerisi aşılır. Merak etmeyin...

Bir bilim adamı böyle bir şeyi niye kabul eder anlamıyorum 1/20üzeri 574 'den söz ediliyor.

Yalnız ilginç olan tarafı Harun Yahya(Adnan Oktar) da bu konuda bir şeyler yazmış. Neyse . Ben bunu biraz daha detaylı bakacağım sanırım.
  • 10 sene önce tıp okuyan arkadaşım "Hocalar bize artık sınavla alınıp çoğunuz açıkta kalacak, iş bulamayacaksınız diyor " demişti.

Asıl merak ettiğim ise Hocalar size aslında hak ettiğiniz maaş bir milyon lira diyip ego tavanı yaptırıyor mu?

• Siz bilirsiniz ama bilim adamı dediklerimiz adam olsalardı bilimi adam edebilirdik. Lakin bilim adam değildir. Daha hâlâ adam gibi bisry bilmiyoruz. Adamı da bu kadar kullanmak adamlık ister. :))

• izengel kullanıcısına yanıt
    Yok oyle bisey hocalarin çoğunun dedigi sey şu

Önce zarar verme.

Hastalık yoktur hasta vardır.

Normal sartlarda senin eline de birinin hayatınin sorumluluğu verilse sen de de ego olur. Veya senin eline de binlerce lira sayilsa yine ego tavan yapar. Ama mesele zaten bunu yenebilmek ama sırf egolu doktor gördünüz diye de tüm doktorlara bunu yaftalamayin lutfen rica ediyorum bunu

• Hocam hangi tıp üniversitesini önerirsiniz? Eğer bilginiz varsa akdeniz veya ege tıp nasıldır? Şimdiden tşk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs lys sinavlari mi daha zor yoksa uni de ki sınavlar mı?

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Valla kazanabilirsen hacettepe tabiki ama devlet iyidir. Asıl mesele gerçekten öğrenci de biter. Öğrenci öğrenmeye açsa her yerde başarır. Hocalardan bazisi iyi bazisi kotu olur her okulun bazi yani iyi bazi yani kotu olur sonuc sende biter

Ama yine de sehir de önemli onu unutma ben İstanbul'u seviyordum geldim gordum artık da bıktım bitince gidicem inşallah ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sa.mutlu -- 22 Mayıs 2017; 0:9:0 >
  • Guzel soru teşekkürler benim 2. Sınıfım lisenin 4 senesi yani ygs +lys gerci lys ygsyi de kapsar iste toplamda lysye denk gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Bir bilim adamı böyle bir şeyi niye kabul eder anlamıyorum 1/20üzeri 574 'den söz ediliyor.

Yalnız ilginç olan tarafı Harun Yahya(Adnan Oktar) da bu konuda bir şeyler yazmış. Neyse . Ben bunu biraz daha detaylı bakacağım sanırım.

simdi aklima gelen bir seyi soylemek istiyorum dunyadaki tum iskambil destelerini yaklasmakta olan bi firtananin onune atsak bu firtina bu kagitlari rastgele dagitsa firtinadan sonra bu kagitlarin dizilimine baksak ortaya cikan durumun gelme ihtimali belki sizin dediginiz olayin ihtimali kdrdir(atiyorum) ama sonucta gozlerinizin onunde duruyor kagitlar,yok mu sayicaksiniz bu durumu,matematiksel olarak 0 kabul etseniz bile;bu o olayin gerceklesmiyecegini gostermez,ek olarak sunu da soylemek istiyorum sinirsiz deneme imkaninizin oldugu bir yerde imkansiz diye bir sey yoktur

bu konudan ayri olarak evrimi kabul eden kimse=ateist,mantigiyla hareket etmeyi birakin bence saygilarimla

Bilimsel amaç argümanını merak ettim açıkçası bu profesörün. Ne diyecekti acaba? Yani bilimsel amaç matematiksel olarak 0 olan bir argümanı nasıl kabul edebilir ki? Cümleyi defalarca okudum lakin anlam veremedim. Acaba yazar düşünerek mi yazdı. Yoksa sırf kininden dolayı mı düşündü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sa.mutlu

Koc

Tobb

Medipol

Acıbadem iyi değil mi ne doktoru olmak istiyorsunuz

• Ikisini ayni tutmadım ama yakinlar azçok en azindan ateist olan kisiler evrimi savunur. Neyse benim meselem o degil mesele evrim de degil anlatmaya calistim önceki mesajimda

Diger konuda imkansız demiyoruz dediysek hata olur ama şöyle bisey var ki o kadar küçük bir ihtimale gore de kimse hayatını yonlendirmez. Mesela bu birinin evinden disari sırf bir uzay gemisi gelip onu kaçıracak diye çıkmamasına benzer uzayli yok diyemiyoruz degilmi ama cok küçük ihtimal ve hepimiz icin de gecerli ama kimse de evine saklanmiyor. Yani bilimsel olarak mesele aslinda olasiliga gore hareket etmek insan da hayvan gibi hangi taraf daha mantıklı onu seçiyor. Dogamizda var çünkü

• Ya aslinda haklısın 3. Sira biraz karışık bezmi alem acibadem gibi birkac üniversite de olabilir.

• Evrimi bende kabul ediyorum. Allah bizim yaratılışımızın belirli bir evrimsel süreçte oluşturduğuna inanıyorum. Ve bu bilimsel olarak kabul edilmiş bir şeydir.

Lakin anlam veremediğim,ihmal denilen bir olasılığın kabul edilebilmesi. Anlayamıyorum yani nasıl olabilir? 1/20 üzeri 574. Biraz daha detaylı araştırmak lazım tabi.
  • Evet son 3 soruyu daha cevaplayacagim sonra bana müsaade final haftasindayiz malum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.