kendimi bildim bileli mühendislik istememe rağmen içimdeki tıpçı hayranlığını bastıramıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıp okumanın çok havalı olması

-
-
Ben de tam tersini hissediyorum, mühendisliğin imajı bir yana içine girdikten sonra oynadığın oyunda bile ya şu kısmı şöyle yapmışlardır falan diye tahmin yürütüyorum pek bir şey bilmesem de güzel oluyor. Ya da gördüğün matematik, programlama bile zevkli geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Ekim 2023; 0:16:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle bakınca dediğin gibi müh çok daha ilgi çekici oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne havalısı be olm kalifiye amelelik
Toplum psikolojisiyle tercih yaptiriyorlar pismanim biraz
eskiden öyleydi de şimdi bi numarası kalmadı.
-
Doktorları kıskanmayın pls
He oyle mi olmus knk
2 ile 3 yer değiştirmeli. Cengin havası yok sadece popüler diye dikkat çekiyor ama makin*...
Tıpın ne havası var? Hayatın okumakla çabalamakla geçiyor+artık doktor dövebiliyoruz denilen noktadaki meslekte hava mı olur.
Bu ülkede 2 meslek hariç hava diye birşey yoktur
1 savcılık 2 pilotluk
Savcının olayla alakayı çözemedim hocam
Hakim desen neyse gecelerin yargıcı olurum
Günlük hayattaki gözlemime bağlı olarak söyledim. Savcı ve üstü hocam
Bitti artık maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu ne diyor, ben internüm ve çok fazla havası olduğunu daha iyi anlamaya başladım
niye hep karşıt fikirlere sahibiz
-
Burada hava diye tabir ettiğim mesele insan ve canlılarla ilgili birçok bilgiye hakim donanımlı insanlar olmuş olmasıydı. Adam geliyor sana şu sorunlarım var diyor sen şak diye çözümünü söylüyorsun mütiş mq. +60 yaş nibbaların oy guzum okuyun doktur olun demesini kastetmiyorum. sevgiler..
Size tıpçı bir hanımefendi gülümsediğiniz an kasılan kaslarınızı gösterip isimlerini söylememiş anlaşılan hocam.
Sıhhiye’ye uğramanızı tavsiye ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eskiden büyük çoğunluk tıp isterdi, benim lisemde puanı yeten herkes tıp yazdı, birisi odtü elektrik-elektronik düşünüyordu, rehber hoca gelip "oğlum tedaşta memurluk mu yapacaksın tıp oku doktor ol" falan derdi, ailesi çocuğa odtü ee yazdırmadı gidip ankara tıp okudu, şu an istanbulda göz asistanı sürekli sövüyor nerden tıp okudum diye. demek istediğim ilgisi olmayan bile tıp yazardı, şimdi de alakasız kişiler bilgisayar müh yazıyor. kars tıp bile 15 binle kapatırdı. şimdi biraz ele ayağa düştü, milletin EE gelmeyince ardına yazdığı bilgisayar mühendisliği popüler oldu. Senin gibi Z kuşağı o zamanları bilmez.
Sen de her şeye muhalefet etme.
En Beğenilen Yanıtlar

Toplum psikolojisiyle tercih yaptiriyorlar pismanim biraz
|
He oyle mi olmus knk
|
Ben de tam tersini hissediyorum, mühendisliğin imajı bir yana içine girdikten sonra oynadığın oyunda bile ya şu kısmı şöyle yapmışlardır falan diye tahmin yürütüyorum pek bir şey bilmesem de güzel oluyor. Ya da gördüğün matematik, programlama bile zevkli geliyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X