Şimdi Ara

Tıp okurken cidden bunlar ezberlenecek mi? [ss'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
13.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doloresabernathy D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek seneye siz de görürsünüz zaten korkacak bir şey yok başına oturunca hepsi halloluyor . Ha belki anatomiye çok yatkınlığınız olmayabilir . Sevmeyebilirsiniz . Bunlar da lisede olduğu gibi bir sürü ders var hepsini yapmak zorunda değilsiniz . Ama neticede belli bir düzeye kadar rahat yapılabiliyor . Mesleğinizi yerine getirebilecek ve derslerde istenen düzeyi yapar ilerde de anatomist olmazsınız olur biter . Bence zevkli ama çok şey değil .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kafatasinin disardan gordugun eklem ve kemiklerini soruyorsan evet.

Bir de bu kafanin ici var.

Bi gecede oturup ezberlemeye calisirsaniz olmaz tabi, her anatomi lab dersinde ogrenirsiniz yavas yavas. Latinceye de asina olursaniz isiniz kolaylasir

• Anatomi rezil bir derstir 2 senedir sartli geciyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki mühendislik yazmışım

• Ben 1 2 kere okurdum çok sevdiğimden aklımda kalıyor.Tam benlik meslek!

• Gencler baslayınca öğreniliyor hic kafaya takmayın. Hatta bir süre sonra arkadaslar arasında espriler bile dönmeye basliyor o kelimelerle

• thehawk kullanıcısına yanıt
    Bizim lab gibiyse olmuyor be :( ins kalabalik fakulteler yazmadiniz suanki aklim olsa az kisili bir yer yazardim.

• Sağolsun bazı tıpta okuyan arkadaşlar biz tıp adaylarını rahatlamış, inşallah bizde üniversiteye gidince fakültemizde başarılı oluruz.

• bu kolay kısmı.Birde bunların içinden geçen yapılar kaslar vs var.
  • Gözünüzü korkutmayın, olaya yeni bir dil öğrenmek olarak bakın ve Latince eğlenceli bir dildir.

• Bu ne ki Ben Çocuk Gelişimi okuyorum bu yıl anatomi dersinde biz bile ezberledik bunları sen hesap et tıpçıları
  • Atatürk üniversitesi İş sağlığı ve Güvenliği bölümü okurken Tıbbı Termonoloji diye bir ders vardı bize de bu terimleri kitlediler. Ezberleyip geçene kadar canım çıktı bu daha hiç birşey kısa kemik yassı kemik kalbin bölümleri erkek ve kadın dişilik organları latince isimleri var anatomik dönüşler ve bir dünya terim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 25 Ağustos 2018; 21:47:0 >
  • Bunların çoğunu sağlık meslek mezunu bile biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 25 Ağustos 2018; 22:22:46 >
  • Birader bu fotoğraftakiler çerez vize de bile çıkmaz ne diyorsunuz siz ajahshdhd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp okurken cidden bunlar ezberlenecek mi? [ss'li]

• Sen daha dur. Bunların 16546161 katı biyokimyada geliyor. Adamların ilk 10k yı alma nedenini anlayın şimdi.
  • Kafatasının iç yüzü var daha canikom sakin ol :)

• Başta latince terimler yabancı geliyor okuyamam bunu falan diyorsun ama fark etmeden alışıyorsun derslere pratiklere gide gele. Masanın başına oturup çalışınca herşey halloluyor hepsinin mantığı çıkıyor tabi ki %70 i ezber senin çalışman lazım ama boş şeyler değil dümdüz açıp ezberlemiyorsun yani. Bir de bu baktığın yer çok geniş ayrıntısız bir kısım üstelik kemik anatominin eğlenceli kolay kısmı kas sinir var onu gör

• adana01_689 kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat olsun . İnsan başlarken şöyle düşünüyor : “ abi tıp ya bu bana yakın derece de yapmışlar herkes iyi çalışır zekidir işinde gücündedir “ gibi düşünüyor ama hiç öyle değil . Kimler nasıl kazanıyor ? Kimler nasıl bitiriyor ? Kimler nasıl sınıf geçiyor ? Hayret edersiniz vallahi . Seneye ediceksiniz de zaten :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.