Şimdi Ara

Tıp Sıralamalarında Sürpriz Beklentisi (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim tıptı ve şimdiye kadar diş dahil hiçbirini düşünmedim. Hamda 19k sıralama yaptım, OBP (78) beni 25.200’e attı. 2022’de pandemi sebebiyle yaşanan tıp gerilemesi trendi bu yıl son bularak eski rayına oturacak gibi hissediyorum. Google Trends sonuçlarına göre de tıpa ilgi oldukça yüksek görünüyor. Sonlara da diş yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Sizce sıralamalar 2022 öncesine döner mi, yoksa gereksiz mi kuruntu yapıyorum?

• Tıp kesin gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-565559509 -- 25 Temmuz 2024; 4:30:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp gelir

• Bu hissinizin sebebi ne acaba geçen senede aynıları dendi son tıp 100 kişi ileri çekti bu sene 525 artış var devlette kasmanıza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt

aga ben de aynı arkadaş gibiyim sıralama 25k obp sayesinde 28k geri attı. bence gelmeyecek bana ümütsizim tıp için girmiştim sınava

• obp ile sıralamanızın bu kadar geriye atılmasına üzüldüm. tıp gelir. azimle çalışınız neresi olduğunun pek önemi yok, belki de hayatınızın aşkı sizi taşra fakültelerinde bekliyordur.

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    212 artış var devlette

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaskow kullanıcısına yanıt
    528 artış var 212 özel paralılar düşünce kalan artış. Kolayca kontrol edebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.