Arkadaşlar yeni açılan kontenjanlarla birlikte devlette tıp sıralaması kaç olur |
TIP SIRALAMASI EN SON KAÇ OLUR?
-
-
Keşke 25272 olsaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garipyolcu1 -- 28 Temmuz 2021; 16:1:10 > -
Kafamı duvarlara vurmaktan başım dönüyor, deneme sınavlarında fark attığım aptallar 13k 14k benim 23.1k.Anansnzjzmznzn -
sizin kaç geldi hocam?
-
25272 -
aa hocam siz iyiydiniz 21k falan gelir diyorlardı. netleriniz hesapladıklarınızdan ne kadar düşük geldi?
-
Aytde 1 mat tytde Türkçeden 2 yanlış yerine 5 geldi(Türkçede çok şaşırdım) ama zaten beni geri atan tyt olmadı. Tyt 12k geldi. Ayt 1 sorum gitmeseydi sınırdan tıp garantiydi büyük ihtimalle. Velhasıl sonuç olarak 25272 geldi hocam -
hocam ben 23 24kyı bulacağını düşünüyorum. bu arada kars tıp yine kastamonudan önce kapatır gibi. çünkü kastamonu artık aybüde eğitim vermeyecek binası da hala inşaat halinde ve orda okuyan birkaç kişiyle konuştum eğitimini de pek beğenmemişler iyi eğitim vermiyor yani. kars tıp da ikliminden kaybediyor yoksa fakültedeki hocalar falan baya iyiymiş zaten köklü bi üniversite.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 28 Temmuz 2021; 16:21:3 > -
Hocam ben de 23 gelir diyordum bana da 25 geldi yapacak bir şey yok. Tıp konusunda çok ümitli olmamakla birlikte bana bile gelebilir diyorum dişi de iyi bir yerde garantiledim. Kısacası mutluyum -
Mardin de düşük olur bence -
olabilir hocam. sizin iyi yerlerde diş tutuyor en azından sizin adınıza sevindim. bu arada tıp da gelebilir tabi ama biraz düşük ihtimal hocam.
-
O düşük ihtimalin hatırına 10 tanecik tıp yazarım -
Benim sıralamam 21149 neresi gelir acaba -
Bana ne diyon hocam
-
sana gelir bence tıp kars ya da kastamonu olabilir. daha iyileri de gelebilir belki hocam. 23k tıp için yetecek bence bu yıl ama sonlarda olursun gibi
-
Benim için ne diyorsun 21149 -
24500 gibi kapatacağını düşünüyorum -
Her yere gideriz hocam ya sıkıntı yok bi gelsinde.
-
yozgat kırşehir falan olur gibi hocam sana. tam bakmadım geçen yılki üni sıralamalarına ama.
Benzer içerikler
- denizli dershaneler
- tyt taktikleri
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- kimya mühendisliği önü açık mı
- ayt fizik formülleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X