Şimdi Ara

Tıp'ta 4 Ortalama Yapmak (Güncellendi: Yaptım ve Çapaya Geçtim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
18
Favori
16.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bilgim olmadığı için yazıyorum, üniler arasında ne farklar oluyor yani egeden falan mezun olunca iş daha mı kolay bulunuyor ya da maaşı falan mı yüksek oluyor
  • Fakülteden fakülteye değişiyor hocam bazılarında 100 almanız gerek. Bizde 90 üstü alırsan AA sayılıyor tüm derslerin AA olursa 4 ortalama yapmış oluyorsun
  • En büyük fark ortam. Cerrahpaşada ilk bine girmiş kişiler var. Bizde en iyilerden biri benim 5 bin ile.
    Diğer fark öğretim görevlileri. Tıptaki en iyi en tanınmış kişilerin çoğu çapa cerrahpaşada.
    Şahsen benim ideallerim olduğundan yurtdışını düşündüğümden fakültenin adı önemli. Amacınız pratisyen asistan aile hekimi vb olmaksa fakültenin önemi yok. Ama iyi bir doktor iyi bir cerrah olmak ise o zaman da farkı var.
    Örneğin mikrobiyolojiden ilerlemeyi mi düşünüyorum, cerrahpaşada 20 tane profesör var her birinden bir şey öğrensem beni çok geliştirir. Ancak bizim fakültede birkaç profesör var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 22 Ağustos 2018; 22:25:42 >
  • ilk sene 3.1 ise

2de ve 3te 4 yapsan

3.7 yapiyor ortalaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence fakülte değiştirmekle uğraşma tus kasıp iyi bir üniversitede uzmanlık yap oldu bitti.
  • Dostum seni üzmek istemem ama artık 4.00 yapamazsın. çünkü 2. sene 4.00 yapsan bile 3.10 ile ortalamasını alıp GANO’ya göre okula alıyorlar.

• özeller not konusunda devlet üniversitelerinden daha bonkör gayette 4 ortalama yapabilirsin

• Büyük bir ihtimal okulun baya kolaydır. Gece gündüz anatomi çalışarak yapabileceğini düşünüyorum.

• Bende 1. Sınıfta ortalamami yuksek tutup yatay gecis yapmayi dusunuyorum. Basarilar ikimizede

• Ispartakus kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz hocam? Yani GANO ne demek biliyorum ama eski geçiş sonuçlarına göz gezdirirken bakıyorum birisi 5. sınıfa 4 ortalama ile geçiş yapmış. Bu kişi 4 sene boyunca 4 ortalama mı yapmış yani? Neden 5. sınıfı bekledi o zaman geçiş yapmak için? Bunlar kafamı karıştırdı. Bazı okullarda GANO yazmıyor transkript notu, not ortalaması vb yazıyor bu okullar sadece son seneye mi bakıyor yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.