Şimdi Ara

Tıp'ta 4 Ortalama Yapmak (Güncellendi: Yaptım ve Çapaya Geçtim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
18
Favori
16.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başarılar hocam tıp harici dersler beni çok üzdü sakın küçümsemeyin lise gibi değil. Lisede performans notu sözlü notu ödevler vb bir sürü şey var not yükseliyor. Burada sadece vize ve final. İyice çalışmazsan iyi not alamazsın. Her gün tıpa çalıştığın gibi onlara da çalışmanı öneririm dersleri aksatma sakın.
  • Okulumuzdan cerrahpaşaya geçen kişiler var bazıları ile konuştum hatta bu kişiler okula ücretli girmiş 400-420 civarı puan yapmışlar. Benim puanım ise 490. Onlar girebildiyse ben neden giremeyeyim
  • Yalnız harf notu yanıltmasın seni benim genelde 77 ortalamam vardı ama harfte 3,16'da kaldım. Yatay istiyorsan GANO önemli. GANO'n kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 ben de bunu deneyeceğim eğer hemen bölüme başlarsam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    3.16 zaten 80 gibi bir şey ediyor hocam anlamadım tam olarak ne demek istediğinizi. Puan ve harf arasında küçük farklılıklar olabilir evet
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    peki hocam dönemin başında ingilizce ve temel bilgi teknolojilerinin muafiyet sınavı var.60 üstü alırsan derslerden muaf oluyorsun ama sınavda aldığın not o dönem için geçerli oluyormuş sanırım. temel bilgi teknolojileri dersinin ne olduğu hakkında pek bir fikrim yok mesela sınavdan 65 aldım diyelim muaf olacağım ama notum düşük olacak. sizce ortalama açısından muafiyet sınavına girmeyip derslere girip normal zamanda sınava girmek mi mantıklı, muafiyet sınavına girmek mi? bu dersin ortalamaya etkisi ne kadar biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheuus -- 7 Eylül 2018; 19:38:22 >
  • Hocam cerrahpaşa ve çapaya geçişlerde ösys puanı çok çok az etkili kars kafkas üni'den bile geçişler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Emin misiniz hocam? Yani GANO ne demek biliyorum ama eski geçiş sonuçlarına göz gezdirirken bakıyorum birisi 5. sınıfa 4 ortalama ile geçiş yapmış. Bu kişi 4 sene boyunca 4 ortalama mı yapmış yani? Neden 5. sınıfı bekledi o zaman geçiş yapmak için? Bunlar kafamı karıştırdı. Bazı okullarda GANO yazmıyor transkript notu, not ortalaması vb yazıyor bu okullar sadece son seneye mi bakıyor yoksa?
    Bu ayrıntıyı ben de merak ediyorum bir arkadaşım için.

4 sene boyunca 4 ort. mı yapmış yoksa o sene mi 4 yapmış anlayamadım. Siz cevabını buldunuz mu
  • enhaş4 E kullanıcısına yanıt
    Hocam yatay geçiş prosedürlerinde GANO'ya bakılır diyor. GANO da birinci sınıftan itibaren aldığı tüm derslerin ortalaması demek ancak bu ayrıntı kafamı karıştırıyor yani inanmak istemiyorum milletin 4-5 sene boyunca 4 ortalama yapmasına Daha ilginci 4 ortalama yapıyorsa her sene geçebilirdi neden 4. 5. seneyi bekliyor?
  • Prometheuus P kullanıcısına yanıt
    Muafiyetten iyi not alabileceğinizi düşünüyorsanız girin. Yok alamam sınırdan geçebilirim diyorsanız bırakın ortalama kasın. Bizim 2 kurulumuz vardı ilk dönem ikisinden de AA aldım diğer derslerden ( Tarih, Türkçe, Tıp Etiği, İngilizce, Bilgisayar ) iyi alamadım ve ilk dönem ortalamam 3.2 varın düşünün bu derslerin etkisini
    Mesela ortalama hesbaında bizim fakülte 85-89 arasına 4 üzerinden 3,5 diyor ama birçok fakültede 80-89 arasına 4 üzerinden 3,5 diyorlar. Bir de Yeniyüzyıl diye bir yer var virüs gibiler her yere yayılmışlar gerçekten oraya giden herkes 4 ortalama yapıp yatay geçiş yapıyor bu kadar da olmaz ki adamın taban puanı geçiş yapacağı yerden 60 puan düşük ama 4 ortalama yapıp istediği yere yatay geçiş yapıyorlar.

Ayrıca neden Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin İstanbul'daki tıp fakültesini tercih etmediniz ki? İmkanları çok fazla ayrıca bana sorarsanız devlet tıp fakülteleri özellerden her zaman bir adım öndedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 7 Eylül 2018; 20:44:44 >
    Dediğim gibi maddi sıkıntılarımız var avrupa yakasında oturuyoruz karşıda bir yere gidemezdim. Mecbur eve yakın bir yere gitmem gerekiyordu
    Hocam kesinlikle bu yeniyüzyıl konusunda haklısınız herkesin mi ortalaması 4 olur okul değiştirir ya kesin bir bit yeniği var. Araştırırken hep onları görüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Çayı püskürttüm üstad o nasıl bir tespit

sen kendi ortamını beğenmiyorsun dostum ama bi de cerrahpaşalının bakış açısından bak o da demez mi ben o kadar ilk 2k yaptım 5k lık adamla aynı seviye miyim ben diye düşünür .bu arada yanlış anlamayın 5k da harika bir başarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunners49

sen kendi ortamını beğenmiyorsun dostum ama bi de cerrahpaşalının bakış açısından bak o da demez mi ben o kadar ilk 2k yaptım 5k lık adamla aynı seviye miyim ben diye düşünür .bu arada yanlış anlamayın 5k da harika bir başarı
    5k'lık adam değil 20k'dan bile oraya geçen oluyor. Bence başarılı olduktan sonra 4.0 gibi bir ortalamayla geçiş yapmak o kadar sıkıntı değil
  • gunners49 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim okulumda 3-4 tane tam burslu var gerisi 15–30 bin arası. Orada 200-250 kişi var aradan bir tane 5k diye laf mı edecekler

• Kac sene sinifta kalan yabanci ogrenciler oluyor, onlarin yerine 15klik adami tercih ederim. Adalet falan aramayin burda, birisinin not ortalamasina olmadigi halde 4 yazsalar aksini ispat edebilecek misiniz? Ya da hic notlari puanlari aciklamasalar ne diyeceksiniz? Icerde amcasi dayisi olan yapar. Ins sen de bunlara inat yaparsin, ins ben de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.