Şimdi Ara

Tıp'ta 4 Ortalama Yapmak (Güncellendi: Yaptım ve Çapaya Geçtim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
18
Favori
16.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Yıl içinde bazen rahatsız ederim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler helal olsun Ama konu tutmaz yanlış zamanda açılmış, herkesin sınav telaşı var şu an

• sonradan okuyanlar için yazıyorum : eğer zor okulda zor bölüm okuyorsanız ve çan varsa 65 ile bile aa getirebilirsiniz.
  • Hocam bu türkçeden ingilizceye geçme nasıl oluyor yaptıkları muafiyeti geçemezsen geçiş yapamıyor musun ?

• 282907 2 kullanıcısına yanıt
    İngilizce muafiyeti ile yatay geçiş birbirinden bağımsız. Yatay geçişi kazandıysan o bölüme girebilirsin, muafiyet veremezsen hazırlıktan başlarsın ama sonuçta o bölümün öğrencisi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: faber12

Teşekkürler hocam. Yıl içinde bazen rahatsız ederim artık.
    Bence mikrobiyoloji için lange, farmakoloji içinse goodman daha iyi. Onlara da bak. Ayrıca snell nöroanatominin de yetersiz bir kitap olduğunu düşünüyorum. Okulunda anatominin ağır işlenip işlenmediğini araştırıp bu kitabı da ona göre almanı öneririm. Fonksiyonel nöroanatomi kitabı bence snell den daha iyi.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam saol birde bu sene 1. Sınıfım tavsiyen var mı sınavlara nasıl çalışayım ?

• 282907 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek ortalama istiyorsanız hep çalışmanız gerekiyor tek sınavlara değil;
    Ben her derse girer hep en öne oturur hocayı dinler not tutardım ve derse katılmaya çalışırdım. Hoca soru sorunca doğru yanlış bir şekilde cevaplamaya çalışır ve sürekli soru sorardım.
    Eve gelip slaytları tekrar eder notlarımı zenginleştirirdim. Haftaiçi hep böyle yapardım haftasonu da tüm haftayı tekrar edip işlediklerimizi kaynak kitaplardan çalışırdım. Bu sene 6-7 kitap bitirdim rahat. Sınav dönemi zaten yapacak ekstra bir şey kalmıyordu, bir sınav dönemi olay yaşadım çalışamadan girdim 80 aldım, öncesinde her gün düzenli çalışmışım çünkü zaten
  • Yok artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam dediğiniz 6-7 kitap nelerdir? Önceki bahsettiğiniz önerilerdeki kitaplar mı yoksa ekstra farklı kitaplar mı?

• doktorumilka D kullanıcısına yanıt
    Önceki bahsettiğim kitaplar hocam. Kitapları herkes için öneririm, şu an Çapadayım yine aynı şeyi diyebilirim: Dersime nobel adaylığı olan belki de Türkiye'nin en iyi hocaları giriyor ama kitapların yazarları da dünyanın en iyileri arasında. Her hocadan ayrı bir bilgi elde etmek lazım
    Doğrudur hocam, teşekkürler.. yeni okulunuzda da başarılar

• doktorumilka D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler size de başarılar
  • Hocam çapada vize final sistemi varmış doğru mu o yoksa orada da komite mi var

• Hocam hangi okuldaydın acaba ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.