Şimdi Ara

Tıp'ta 4 Ortalama Yapmak (Güncellendi: Yaptım ve Çapaya Geçtim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
18
Favori
16.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hakkınızda hayırlısı olsun siz tabii ki araştırmışsınızdır bizden daha iyi bilirsiniz .peki diyelim ki geçemediniz capaya cerrahpaşaya kariyerinizi büyük ölçüde etkiler mi büyük kayıp yaşar mısınız
  • Hocam kolay gelsin benim de merak ettiğim olay, ortalamayı yükseltmek icin onceki yildan dusuk not ile gectigimiz dersi yeni donemde tekrardan alip mesela AA yapsak ortalama yukselir mi yukselirse dersi ilk dusuk aldigimiz donemki ortalamamı yukselir yada sadece genel ortalamamı yukselir bunun yaninda dersin eski notu hesaba katilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim hocam. Ileride sizinle aynı okulda olabilmeyi diliyorum... 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prometheuus P kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam da daha ilk mesaj güncellememi bitirmemiştim ne ara fark ettin

• Uygulamadan bildirim geldi hocam

• Helal olsun vallaha. Büyük başarı.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Bu azimle daha çoook taş delersiniz 😂

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam zor bir seneydi ama azim ve sabır anahtar
  • tebrikler hocam. en yukarıyı hedefleyen insanları çok severim
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, inşallah diyelim birkaç hedefim var arkama Çapa ve yüksek ortalamayı alarak daha kolaylıkla gerçekleştirebilirim diye düşünüyorum
  • Hocam öncelikle tebrikler. Başarılı bir tıp öğrencisi olarak yeni başlayanlara ders çalışma ve kaynaklar hakkında bilgi vereceğiniz bir konu açmayı düşünür müsünüz ? 4 ortalamayı sadece slayt okuyarak yapmamışsınızdır diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 29 Eylül 2019; 14:3:19 >
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:43:13 >
  • Hocam lütfen bu öneriyi dikkate alın. Sevgiler...

• hocam tebrikler başarımınızın devamını diliyorum

özel üniler devletten daha iyi diyenlere gelsin diyorum yok orda hasta ile iç içe oluyormuşsun da devlette kalabalıktan okunulmazmış da devlette o kalabalıktan görebileceğin max hasta 10 u geçmezmiş de diyen özellere gelsin bu en iyi örnek bence ilk paragrafın baya açıklayıcı olmuş
  • Tebrikler hocam seneye ben de ordayım inş 😄😁

• Birkaç kişi ile bir süredir iletişim halindeyim zaten sizler de özel mesaj atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım, tyt bölümüne açmak abes olur diye düşünmedim hiç
    Ancak kitap tavsiyesi isterseniz ben sene boyunca birçok kitap denedim ve en beğendiklerim şöyle; Anatomi için atlas+texbook gerekli. Textbook için Moore ve nöro için Snell bence en iyileri. Atlas için spesifik bir örneğe gerek yok hangisini beğeniyorsanız artık. Fizyoloji için Guyton, Histoloji için Junqueira, Embriyoloji için Langman, Biyokimya için Harper ya da WW Norton(özellikle biyokimya alanını düşünüyorsanız bunu öneririm ileride de hep yanınızda olacak) Mikrobiyoloji için Brock, Farmakoloji için Katzung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 29 Eylül 2019; 14:42:5 >
  • Hiç kızmadım yanlış hatırlıyorsun, ama çapama laf ettirmem bak ona kızarım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.