Bildirim
tıp tutturdum ama çok kararsızım yardım ne olur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: egomelo
arkadaşlar iki puanla istanbuldaki tıpları kaçırdım trakya, 9 eylül ve ege tıp arasında sıkıştım kaldım eğitim açısından hangisi daha iyidir, hangisinde hazırlık vardır yaktur bilgilve tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler
tam bilmiyorum eğitimi ama geçen sene ya da ondan önceki sene 1.olan çocuk ege tıpa gitmişti -
Şaka mısın bak saydığın o 3 üniversite içinde en iyi pratik eğitimi de en yüksek tus başarısına sahip olan da ege düşünmeden direk ege yaz bak kefilim bir sorun çıkarsa gel O derece eminim yani Altına ne yazarsın bilmem ama. -
ben küçük yerde büyüdüm beni korkutan izmir. hazırlık falan var mı acaba eğitim dili ingilizce mi bazı üniversitenelerin öyleymiş. görüşlerinizi bekliyorum tşk. -
egenin çok başarılı olduğunu duymuştum zamanında arkadaşlarımdan. ayrıca küçük yerde geçmiyor ömür kardeşim bi yerden başlamak lazım. izmir büyük şehirler arasındaki en uygun şehir bunun için. -
@egomelo
geçen yılki puanın 2 puan düşmeyeceğini nereden biliyorsun?
kaçırdım diye düşündüğün bölümleri de tercih listene yaz kesinlikle. bakarsın bu yıl az da olsa düşüş olur. -
elbette gene yazacağım. edirnede akrabalarımız var o da kafamı karıştırıyo bi de ege ya da trakya önemli olan tus, o da kişinin kendisinde bitiyo diyenler var -
arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli -
Eskişehir'i de düşünebilirsin bence.Tam öğrenci şehri,Ogü de gayet hoş abimden biliyorum ama adamı kasıyorlar biraz -
Bence sana İstanbul gelicek ama yok ille de bu ikisi diyorsan Egeyi üste yazmalısın bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X