Şimdi Ara

Tıp ve Diş Hekimliği Arasındaki Farklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dişte de tıp gibi okul bitince direk devlet tarafından bir yere atanıyor muyuz yoksa?
    Eğitim olarak her diş aynı değildir, peki mezun olduktan sonra farkediyor mu?Yani tıp kadar toleransı var mı üni açısından?
    Avantaj dezavantajları neler?

• Dişte de tıpta olduğu gibi tus yerine dus var

Avantaj derken bence hangisine ilgin çoksa onda daha iyi yükselirsin bence, tamamen kişisel eğilimine bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mosbyninbeyni kullanıcısına yanıt
    Hocam peki üni bitince sağlık bakanlığı direk hastaneye atıryor mu?
  • Eğer estetik algın zayıfsa diş hekimliği kabus olur, ben çok büyük yanlış yaptım dişi seçerek Allahtan merkezi yatay geçiş diye bir muhabbet varmış sene sonu kurtuluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Hocam peki üni bitince sağlık bakanlığı direk hastaneye atıryor mu?

Bence yoktur ya DUS diye boşuna sınav çıkarmazlardı diye düşünüyorum, ya da oladabilir uzmanlık çünkü o, bilgim yok o konuda

• PureWhite kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bilirsin.Tıp gibi bunda da mezun olduktan sonra devlet seni hastaneye atıyor mu?
  • Hocam atamalar kura sistemiyle oluyo mezun olunca başvuruyosun listeye giriyosun kura sistemiyle ataniyorsun devlette calismak istiyosan kolayca işe girebiliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani iş garantisi tıp gibi var?
  • Yukarıda denildiği gibi kura ile hastaneye vs atanıyorsun boşta kalman için pişmemiş tavuk olman lazım ki devlete giremesen bile etraf ağız ve diş sağlığı merkezi kaynıyor.

Hele bir mezun ol her türlü iş bulursun.

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Tip icin %100 olarak dusunuyorsan diş için %95 diyebilirsin o %5 lik ihtimalde olaganustu olumsuzluklar olarak dusunebilirsiniz ama su da bilinmeyen bir gercek dis hekimliginde hergun alci oyarsin discilere kavanoz birakip curuk dis toplarsin onlara dolgu yaparsin(topladigin dislere) tel bukersin ve birsuru masraf yaparsin tipta ise sinavlara zamanli calisirsan her sey yolunda olur ve tek masrafin fotokopi parasi olur . Her meslek tabiki severek yapilmali ama yuksek puan alip sirf maasi icin secrsen tek zararin kendine olur bu yuzden tipla cok karsilastirmamaya calis idealin ise sec derim iyi forumlar :))(Ege diş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03C5E645C -- 20 Mart 2017; 18:39:39 >
  • İlk seneler çoğu ders aynı diye biliyorum. Diş üstüne bir de mesleksel dersler görüyor. Ve malZemeler oldukça pahalı. Yukarıda arkadaşım dediği gibi tıp için sadece bir anatomi atlası ve ders notları alıyorsun ilk sene. En azından bende öyle oldu. He bi de dişte daha az para kazanırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.