Şimdi Ara

tıp ve diş hekimlikleri uçmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanya tıp açılmasına rağmen yükseldi.
  • O değilde Cerrahpaşa İng nedir öyle 531 kaça denk geliyor acaba meraktayım 528 puan ile 460.yım. Geçtiğimiz yıl 600le almışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam naptınız öyle
  • hocam neyle besleniyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninhesabin

O değilde Cerrahpaşa İng nedir öyle 531 kaça denk geliyor acaba meraktayım 528 puan ile 460.yım. Geçtiğimiz yıl 600le almışlar

hacettepe mi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK VS DİŞ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O değilde Cerrahpaşa İng nedir öyle 531 kaça denk geliyor acaba meraktayım 528 puan ile 460.yım. Geçtiğimiz yıl 600le almışlar

390. bi kiz girememis yaw nolmus o öyle ben de 793. yüm gelmeyecegini bile bile cerrahpas ing yazmistim ama sasirdim dogrusu en azindan bi650 fallan olur diye bekliyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkishhitler

quote:

390. bi kiz girememis yaw nolmus o öyle ben de 793. yüm gelmeyecegini bile bile cerrahpas ing yazmistim ama sasirdim dogrusu en azindan bi650 fallan olur diye bekliyodum

hocam bi yerde gördüm şimdi en düşük van tıp dı 15.5kyla almıştı geçen sene 14.9kyla girememiş bi tanesi sıralamaları yükselmiş demekki önden arkaya doğru diş hekimlikleri de aynı şekil yükselmiş talep çok

• quote:

Orijinalden alıntı: topal2010

quote:

Orijinalden alıntı: Türkishhitler

quote:

hocam bi yerde gördüm şimdi en düşük van tıp dı 15.5kyla almıştı geçen sene 14.9kyla girememiş bi tanesi sıralamaları yükselmiş demekki önden arkaya doğru diş hekimlikleri de aynı şekil yükselmiş talep çok

bizim nesil hep doktor desene:)

• Türkishhitler T kullanıcısına yanıt
    yok yahu geçen sene çok kontenjan artırtılar bu sene bir şey yoktu ama insanlarda yine de umut oldu kaza geliyorum demişti zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: topal2010

yok yahu geçen sene çok kontenjan artırtılar bu sene bir şey yoktu ama insanlarda yine de umut oldu kaza geliyorum demişti zaten

evet ya haklisin simdi ben belki cerrahpasa ing girerim diye hayal ediyodum gel gor ki puanim hacettepe ing bile yetmedi neyse ben de zaten turkcesini yazmistim saglik olsun

• @olrayt aynen hacettepe ing kazandım 1.tercihimdi cerrahpaşayı şaşırdığım için yazdım.
    @Türkishhitler şaştım kaldım hocam. Aynı bölümdeyiz sanıyorum
    @olrayt @topal2010 oglum öyle demeyin bizim bölüme birinci giren 571 puan ona ne demeli

• 571 nedir hocam hangi gezegenden gelmiş arkadaş hangi ırktandır acaba
  • topal2010 T kullanıcısına yanıt
    Tübitak gezegen şampiyonu vs vs birşeydir mutlaka gidince bir çay ısmarlayacagım adama valla

Yanlışın var bir de 5'er 5'er azalttılar kontenjanları onunda etkisi var misal;
    Cerrahpaşa 75->70
    Hacettepe 185->180
    Çektiler ing tıp için böyleydi diğerleri de azaldı sanırım

Düzeltiyorum hacettepe bu yıl da 185 kişi almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Diabolik- -- 23 Temmuz 2014; 23:59:23 >
  • @seninhesabin Hocam ben 385 sıralamayla 76. girdim c.paşa ing e kontenjan 77. Okul birinciliğinden bir de. Rahat girerim diyodum geçen seneki sıralamalara göre zor kurtardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

@seninhesabin Hocam ben 385 sıralamayla 76. girdim c.paşa ing e kontenjan 77. Okul birinciliğinden bir de. Rahat girerim diyodum geçen seneki sıralamalara göre zor kurtardık

İyi sükse yaptılar ha
    Tebrikler sana da iyi şaşırmışsındır tahmin edebiliyorum ikinci sıra neydi
    Lakin Hacettepeliyiz

• Hocam 2 ye hacettepe ing yazacaktım ama Ankara istemediğim için C.paşa türkçe yazdım ev falan da tuttuk malum
  • 19600 luk dişe 18000 le zor girdim

• muhammed.12devadam kullanıcısına yanıt
    dişleri hiç sorma hocam ne uçuşlar ne uçuşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.