Şimdi Ara

tıp ve diş kontenjanlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kilavuzu iyi inceleyen birisi varsa genel olarak tip ve diste kontejyan artışı var mi varsa nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet biri yardımcı olursa çok iyi olur

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliumut38

takip
    Gazi Diş 186 kişi geriler mi bunu söyleyin bana
  • valla ben bi kaç yere baktım , neredeeyse her bölüm 3-5-7 azaltmış kontenjanı , bu demek oluyor ki ilk 16k da 102 tane.program var
    5*102=510 azalma olabilir ama ne kadar nerde artma var bilmiyorum tek bildiğim alanya 50 kontenjanlı yerin açıldığı . sıralamam 14600 14900 deki yeri istiyorum büyük ihtimal gelmeyicek :(
    edit :arkadaşlar " drselkatmis " kardeşimiz konuya açıklık getirmiş 3-5 azalma falan yok, okul birincileri kontenjanlarina bakmamisim ben , aksine okan mef sarko alanya falan artmış en son 16000 le alır van

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elekcenerator -- 1 Temmuz 2014; 14:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elekcenerator

valla ben bi kaç yere baktım , neredeeyse her bölüm 3-5-7 azaltmış kontenjanı , bu demek oluyor ki ilk 16k da 102 tane.program var
    5*102=510 azalma olabilir ama ne kadar nerde artma var bilmiyorum tek bildiğim alanya 50 kontenjanlı yerin açıldığı . sıralamam 14600 14900 deki yeri istiyorum büyük ihtimal gelmeyicek :(

gerilemez merak etme, seninki garanti.
  • Tıp kontenjanlari genel olarak devlet üniversitesinde 3 5 azaltılmış. Ama bazı yeni açılanlar var. Belki 16bine düşer daha fazla düşmez galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK VS DİŞ
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elekcenerator

valla ben bi kaç yere baktım , neredeeyse her bölüm 3-5-7 azaltmış kontenjanı , bu demek oluyor ki ilk 16k da 102 tane.program var

Ya dedğin gibi gerilemez inşallah bütün planlar yalan olur

• tıp olmuyor zaten benim, istediğim yer 16400 benim sıralamam 17400 acaba o kadar oynar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: berkeanil

tıp olmuyor zaten benim, istediğim yer 16400 benim sıralamam 17400 acaba o kadar oynar mı
    10620 ile kapamış benim sıralam 10672 gelir mi arkadaşları ??
  • hücreçeperi kullanıcısına yanıt
    kesin gelir

• Arkadaslar siralamam 16 564 okul tavsiye eder misiniz? Siz olsaydiniz ne yazardiniz.

• 4100 siralamam var 4400 olan gazi tip gelir mi kontejanlar azqlmis diyorlar biraz tedirginlik var o yuzden

• Beyler yanlış bakmışsınız devlette azalma yok okul birincisi kontejanlatı a dikkat edin sadece özel okullarda artış var b iraz bide alanya tıp açıldı okan tam burslusu var mef var sarko var yeni açılan tam burdlular

• fzh F kullanıcısına yanıt
    bence diş yazma çünkü ben yazıcam ne istediğine bağlı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselkatmis

Beyler yanlış bakmışsınız devlette azalma yok okul birincisi kontejanlatı a dikkat edin sadece özel okullarda artış var b iraz bide alanya tıp açıldı okan tam burslusu var mef var sarko var yeni açılan tam burdlular
    geçen yıl itf 2370den ctf 2850den almış, ben ikisini de tercih edeceğim, bu kontenjan durumlarından dolayı hangisi gelir ya da iki de gelmeyebilir mi?
  • berkeanil kullanıcısına yanıt
    Akdeniz haric yazarim ama

• fzh F kullanıcısına yanıt
    akdenizi neden yazmıyon la :D
  • berkeanil kullanıcısına yanıt
    Sen istiyorsunn diye yazma dedin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: drselkatmis

Beyler yanlış bakmışsınız devlette azalma yok okul birincisi kontejanlatı a dikkat edin sadece özel okullarda artış var b iraz bide alanya tıp açıldı okan tam burslusu var mef var sarko var yeni açılan tam burdlular

cok haklısın ya evet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.