Şimdi Ara

TIP YAKINDAMI OKUNUR UZAKTAMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mf3 sıralamam 10400.Sdü tıp yazmayı düşünüyorum, yakın olduğu için.Denizli,muğla,aydın,trabzon,rize,edirne,samsun gelmesi muhtemel tıplar arasında.Hem benim için hemde benim durumumda olan arkadaşlar için tıpta okuyan,arkadaşı olan vb. kişiler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ayrıca Alanya tıp ta okuyan varsa pm den ulaşsın lütfen

Edit:Antalyada oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terstrigonometrik -- 11 Temmuz 2015; 22:52:57 >

• Samsun gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında okuyun. Zaten diğer bölüm öğrencileri gezerken siz, mühendisler, hukuklar hadi belki bir de iktisatlar kütüphanede takılacaksınız. En azından karnınız doyar, temizlikti bulaşıktı derdiniz olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mı ayrı
    Niye -'lediniz bunu bilmeden tıp okuma diye düşünmüştüm.
    Konuya gelirsek yakında okursan daha kolay olur. Şehir dışında okursan zor olur ama kazanımları fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevfik0 -- 11 Temmuz 2015; 23:13:05 >
  • Yaşadığın şehri seviyorsan yakında yoksa uzakta 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: HazelBb

Yaşadığın şehri seviyorsan yakında yoksa uzakta 😀
    up
  • Hic farketmeyecek yerlesince zaten gorcen sen tıpı degil tıp seni oluyacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    EE OKUNUR MU (CENG VS EE)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ingilizcesi 11.200

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoma012

Ingilizcesi 11.200
  • Kuzenimden sana bi olay paylaşayım kararı sen ver.Kuzenim sosyal,gezmeyi seven biri ve sivasta otururken mersin tıpı yazdı.İlk sene hani gezdi filan ama sonrasında teyzem:oğlan her gün ağlıyomuş derslerden gelemiyoda çok özlemiş sivası keşke sivas yazsaydım diye kendi kendini parçalıyomuş dedi.Yani işin özeti tıp ya dibinde 1 saatlik uzaklıkta bi şehirde okunur ya da kendi şehrinde.O yüzden samsun ing yi yazmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Zencidany_13

Kuzenimden sana bi olay paylaşayım kararı sen ver.Kuzenim sosyal,gezmeyi seven biri ve sivasta otururken mersin tıpı yazdı.İlk sene hani gezdi filan ama sonrasında teyzem:oğlan her gün ağlıyomuş derslerden gelemiyoda çok özlemiş sivası keşke sivas yazsaydım diye kendi kendini parçalıyomuş dedi.Yani işin özeti tıp ya dibinde 1 saatlik uzaklıkta bi şehirde okunur ya da kendi şehrinde.O yüzden samsun ing yi yazmanı öneririm

hocam antalyada oturuyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • terstrigonometrik T kullanıcısına yanıt
    Yeni editlemişsin :D akdeniz tıp çok yüksekti ama

• quote:

o yüzden ıspartaya gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: terstrigonometrik

quote:

o yüzden ıspartaya gideceğim

Alıntıları Göster
    tamam tıp zorda ilerde mezun olduğunuzda ananızın dizinin dibinde oturmayacaksınız doğu görevi vs var bence uzaktada okunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E84249922

tamam tıp zorda ilerde mezun olduğunuzda ananızın dizinin dibinde oturmayacaksınız doğu görevi vs var bence uzaktada okunur

Alıntıları Göster
    yakında okunur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

yakında okunur bence

Alıntıları Göster
    batıda okunur diyim ben de bari. doğuda yaşıyorsan sorunun cevabı uzakda okunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

adam haklı bence. Bi kere şehir dışına çıktın mı 2 saatlik yerde 5 saatlik yerde yabancı gelecek sana. O yüzden 6-7 saatten fazla olmayan heryer aynıdır bence yinede yakın olan avantajlı fakat üniversite daha iyiyse biraz daha uzağada gidilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

adam haklı bence. Bi kere şehir dışına çıktın mı 2 saatlik yerde 5 saatlik yerde yabancı gelecek sana. O yüzden 6-7 saatten fazla olmayan heryer aynıdır bence yinede yakın olan avantajlı fakat üniversite daha iyiyse biraz daha uzağada gidilir.

Alıntıları Göster
    up

• quote:

Kuzenimden sana bi olay paylaşayım kararı sen ver.Kuzenim sosyal,gezmeyi seven biri ve sivasta otururken mersin tıpı yazdı.İlk sene hani gezdi filan ama sonrasında teyzem:oğlan her gün ağlıyomuş derslerden gelemiyoda çok özlemiş sivası keşke sivas yazsaydım diye kendi kendini parçalıyomuş dedi.Yani işin özeti tıp ya dibinde 1 saatlik uzaklıkta bi şehirde okunur ya da kendi şehrinde.O yüzden samsun ing yi yazmanı öneririm

Kuzenin anasının yanından ilk kez ayrılmış. Alışır yakında. Ben liseyi şehir dışında okuduğumi icin üniyi yurt dışında bile okurum

• quote:

Orijinalden alıntı: muco66

quote:

Kuzenin anasının yanından ilk kez ayrılmış. Alışır yakında. Ben liseyi şehir dışında okuduğumi icin üniyi yurt dışında bile okurum

Alıntıları Göster
    up up up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.