Hacettepe ing tıpta 2. Sınıfım ve kaldım hangi okulları önerirsiniz? Cerrahpaşa tıp dedikleri gibi kolay mı, yapabilir miyim bilmiyorum. Hacettepe tıp mı çok zor yoksa ben tıp mı yapamıyorum anlamadım |
Tıp yatay geçiş
-
-
tıp yapamıyon saygılar
-
Hacettepede İngilizce tıp okuyor istediğine bak ya bu insanlar beni çok şaşırtıyor
-
şimdiden nasıl kaldın hocam -
ctf kolay da zorlastırıyorlar her gecen gun, ayrıca sartlar bayağı kotu. Ama gelinebilir -
Okullar arasında söylendiği kadar zorluk farkı olduğunu sanmıyorum,konular aynı sonuçta sorulacak şeyler de benzer ha kiminde çıkmış sorulur kiminde sorulmaz ama dediğim gibi çok farkllık bekleme
bizim okula da 3 kere sınıfta kalmış bir çocuk geldi,orda çok zorluyorlar ondan geçemiyorum falan diyordu buraya geldi burda da çok kötü notlar alıyor.
-
Dayı daha 2 komite var final var nasıl kaldın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slotrate -- 24 Mart 2024; 7:42:34 > -
Neden ki, çalışıp 30 üstü alamayan çok tanıdığım var
-
hangi okul için demiştiniz
-
Ben başta bayağı bir çalışıp 38 faalan aldım sonra moral gitti pek çalışamadım 25’lere falan düştüm. Hesaplamalara göre kalıyorum. Finalden 100 üstü falan almam lazım geçmek için
-
bizde final %40 etkili ben de moral gidince daha da düşürüm geçmek için mucizeye ihtiyacım var
-
Hacettepede kalanların çoğu cerrahpaşaya geçiyor ama şimdi cerrahpaşa da zorlaştırıldığı için dediğiniz doğru olabilir
-
Olabilir ama ben ingilizce olduğu için sanki çok zorlanıyormuşum gibi hissediyorum. Herkes hacettepenin diğer okullardan çok daha zor olduğunu söylüyor emin değilim
-
bizim okulda da ikinci sınıfta kalan çok kişi var diye biliyorum
-
Kardeş tıpı bırak odtü ee veya ceng geç -
Sakıncası yoksa hangi okul?
-
Tıp ve bilgisayar çap yapan tanıdığım var, şimdi mühendislikte iş bulmak zormuş. Koçtan mezun olup 55 binle işe başlayanlar var. İtüden mezun olup düzgün maaş bulamadığı için çalışmayanlar var. Koçta okuyup amerikada staj bulamıyorlar. Gerçi koçtan yeni mezun 150 bin tarzı rakamlarla işe başlayanları da duydum ama bu biraz network ve senin kendini geliştirmene bağlı.
Ben hep tıp istiyordum mühendislik bana pek uygun değil. İşletme okumak daha mantıklı geliyor.
-
çukurova
-
tr ye geçebilirsin aslında tek sorun ingilizceyse, zaten komiteler aynı oluyor aşağı yukarı iki kere görünce aynı konuyu daha rahat halledebilirsin. ama daha iki komite ve final var bence erken pes etmek için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X