Şimdi Ara

TIP YAZACAKLAR İÇİN ÖZET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
5
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) gerçekten istemiyorsanız hayatınız bok olur
    2) tıp fakültesini okuduğunuz yerin hiçbir önemi yoktur. Kendin çalışmazsan okul harici vasat bir doktor olursun bitirirsin.
    3) doktor olmak kolaydır. Sınav haftası kasarak eşşek bağlasan bitirir. Zor olan iyi doktor olmaktır.
    4) nadir vaka görcem tripleriyle büyük şehir yazmaya çalımayın. Biz pratisyen olmak için 6 sene okuyoruz. Birinci basamak hastalıkların tanı ve tedavisidir görevimiz. Uzman olacağınız yerde düşünürsünüz nadir vakayı.
    5) finalsiz geçiş olan bir yeri seçin (tercihen maks 75). Boşa final saçmalığıyla uğraşmayın.
    6) şehir ucuz mu apart var mı bakın bunlar sıkıntı olabiliyor. 6 sene kolay değil.
    7) okulun ilk haftası 3 kulüp üyeleri de başınıza üşüşecek. Kulüptekilerin çoğu aptal, uzak durun vakit kaybı.
    8) ilk 3 sene gerekmedikçe okula gitmeyin. İlle tıp öğrencem diyosan git textbook oku ama üst dönem gazıyla biyoloji kimya falan almayın, guyton+robbins (bu ikisini ilk 3 senede adam gibi okuyan maks %1 dir) tepenizden aşar.
    9) boş vakitte ne yapcam? Müzik aleti öğren, ingilizce öğren, kitap oku vs vs okul çöptür, hocaların çoğu slayt okur geçer.
    10) yazarak çalışıyorsanız kurtulun bu saçma sistemden yazık ellerinize

Aramıza hoşgeldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aa bir şey daha. Ben şu sıralamayla geldim sen kaçla geldin gibi saçma bir muhabbeti çıkaran bir aptal olacak. Uzaklaşın, adını bile öğrenmeyin.
    Üniversite sınavı sadece bir araçtır ve bir komite zorluğuna denk olabileceğini çok geçmeden anlayacaksınız. Böyle boş muhabbetlere girmeyin
  • Hangi tıptasınız
  • Siz yazmadan nasıl calisiyorsunuz?

• Dikkat Ankaratıplı çıkabilir.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:50:40 >
  • Okuyarak, mümkünse inek kankinin çizdiği yerleri

• Helal olsun bu kadar ancak bu kadar doğru bir yazı yazılabilirdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 8 9 için Hacettepe, Cerrahpaşa, Çapa, Ankara, Ege dahil değil
    10 daki yazarak öğrenme kişiden kişiye göre değişir öğrenme stili. Bazıları yazarak, bazıları izleyerek, bazıları dinleyerek bazıları konuşarak vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateş Hekimoğlu

Helal olsun bu kadar ancak bu kadar doğru bir yazı yazılabilirdi
    Hocam sana daha öncede yazmıştım mutlu değilseniz tıpta neden hala okuyosunuz
  • bateren kullanıcısına yanıt
    Zaman çok değerli bir nimet

• Bir şey daha var.

Lütfen komite, futbol, politika (siyasetle farklı şeylerdir), oyun dışında konuşacak şeyleriniz olsun.

Azıcık bir şeyler katın kendinize. İlk 3 sene (hele 3) cidden müsait bu konuda

• Aa bir şey daha. Ben şu sıralamayla geldim sen kaçla geldin gibi saçma bir muhabbeti çıkaran bir aptal olacak. Uzaklaşın, adını bile öğrenmeyin.
    Üniversite sınavı sadece bir araçtır ve bir komite zorluğuna denk olabileceğini çok geçmeden anlayacaksınız. Böyle boş muhabbetlere girmeyin

• zubilinnes kullanıcısına yanıt
    Neşesine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 numaralı madde o kadar güzel ki bana da demislerdi dinlemedim 2.yılda hemen vakit kaybetmeden malum "müsiki" den çıktım

• Ben dönem 1 de diyordum bunu. Herkes kızıyodu bana
    3 yıl geçti, pişman olan hiç de az değil

• beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kız tavlamak için orada bulunuyor bomboş tipler zaten neyse ki erken uzaklaştım

• beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Neyden bahsediyor hocam anlamadım

• Kızlarla iletişime dikkat, evrime kafa atabiliyorlar. Tıp fakültesinde bile böyle bu dkskfkd

• JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    Kim neyden bahsediyor?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.