Şimdi Ara

TIP Yazmadığım için pişman olur muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben büyük ihtimalle ODTÜ Makine'ye yerleşeceğim 1 senedir istediğim buydu belkide ama nedenini bilmiyorum her yerde mühendisliğe karşı başlıklar açılmış yapmayın etmeyin tıpa gidin diye. Ben genede ikna olmadığım için Mühendislik yazacağım. Bundan 5-6 sene sonra "keşke tıp yazsaydım" der miyim sizce?

• Diyeceğin anlar illa ki olur.hatta öğrenciyken bile çokça diyebilirsin.ama mezun olup işe başladığında iyi ki sevdiğim mesleği seçmişim dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Diyeceğin anlar illa ki olur.hatta öğrenciyken bile çokça diyebilirsin.ama mezun olup işe başladığında iyi ki sevdiğim mesleği seçmişim dersin.
    o başlıkları açanlar işsiz güçsüz aynı adamlar. takma sen onları. ben de mühendislik yazıyorum bütün tıplara gidebileceğim puanla ve hiç de hata yaptığımı düşünmüyorum. bana göre sırf garanti meslek diye hayatlarının geri kalanını satan insanlar hata yapıyor. ilerde anlayacaklar.
  • quote:

Diyeceğin anlar illa ki olur.hatta öğrenciyken bile çokça diyebilirsin.ama mezun olup işe başladığında iyi ki sevdiğim mesleği seçmişim dersin.
    İşe başlasam devamı gelir gibi geliyor şuan bilmiyorum ilerde neler olacak...
  • quote:

büyük ihtimal pişman olursun ama tıp seçersen niye mühendis olmadım diye daha çok pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

büyük ihtimal pişman olursun ama tıp seçersen niye mühendis olmadım diye daha çok pişman olursun

Alıntıları Göster
    siz nereyi yazacaksınız?

işsiz kalma ihtimaline rağmen mühendislik yazacağım. istemediğim bi dalda okumaktan yeğdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: comptons

siz nereyi yazacaksınız?

işsiz kalma ihtimaline rağmen mühendislik yazacağım. istemediğim bi dalda okumaktan yeğdir :)

bilkent elektrik elektronik müh yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

siz nereyi yazacaksınız?

maşallah çok iyi bölüm şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

siz nereyi yazacaksınız?

maşallah çok iyi bölüm şimdiden hayırlı olsun.

teşekkürler
  • Olursun ara ara. Ama asil tip yazdiginda keske muh. secseydim diye pisman olursan daha feci koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Olursun ara ara. Ama asil tip yazdiginda keske muh. secseydim diye pisman olursan daha feci koyar
    yahoo'nun ceo'su ayda 2.5 Milyon TL alıyomuş (bonuslar,primler, çift maaş hariç)

hangi doktor bu kadar alıyor bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 17 Temmuz 2013; 0:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

yahoo'nun ceo'su ayda 2.5 Milyon TL alıyomuş (bonuslar,primler, çift maaş hariç)

hangi doktor bu kadar alıyor bakayım

Alıntıları Göster
    Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman. Bütün mühendislik yazan arkadaşlar ve ben, umarım ilerde pişman olmayız

• quote:

Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman. Bütün mühendislik yazan arkadaşlar ve ben, umarım ilerde pişman olmayız

Alıntıları Göster
    Bir mühendisin tıp yazmadığına pişman olması için genelde 30'u geçmiş olması lazım ki zaten o saatten sonra dönüş yok. Özel sektörden bıktığı için pişman olabilir. Daha garanti ve temiz para kazanma şansını teptiği için pişman olabilir. Devlete gireyim desen kpss var, kpss kasarsan lys'de 100.000 ci adamla aynı meslekten olduğun için lanet edebilirsin.

Bir gün gelir işsiz kalırsan kesin pişman olursun. 40 yaşını geçince ve artık hiçbir yerden iş teklifi almaz olunca pişman olabilirsin.

Ama zor işler bunlar 18 yaşındaki bebe ne bilsin.

• Dostum ilgi alanın hevesin ne ise ona yönel , tıpı inekler okur genelde ki onar zaten önlerine ne konsa onu okurlar yani.
    Sen sevdiğin işi yapmaya bak emin ol daha başarılı olacaksın , ayrıca odtü makine kraldır , yalnızca 7 bina var odtü makine'ye ait düşün.
    Odtü'lü olduğumdan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Bir mühendisin tıp yazmadığına pişman olması için genelde 30'u geçmiş olması lazım ki zaten o saatten sonra dönüş yok. Özel sektörden bıktığı için pişman olabilir. Daha garanti ve temiz para kazanma şansını teptiği için pişman olabilir. Devlete gireyim desen kpss var, kpss kasarsan lys'de 100.000 ci adamla aynı meslekten olduğun için lanet edebilirsin.

Bir gün gelir işsiz kalırsan kesin pişman olursun. 40 yaşını geçince ve artık hiçbir yerden iş teklifi almaz olunca pişman olabilirsin.

tek tek bu konuları mı arıyorsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123987

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

tek tek bu konuları mı arıyorsun hocam

Alıntıları Göster
    Pişman olmazsın bence

• comptons kullanıcısına yanıt
    mühendislik istiyorken neden pişman olasın ki.
    ayrıca bir mühendislik öğrencisine sorduğun gibi bir tıp fakültesi öğrencisine sormuş olsan o da sana "mühendislik yaz" der.

ben kaç tane doktora sordum,aynı tepkileri aldım.hepsi mesleğinden şikayetçi.bir kaç tanesi hariç. genelde idealistler öneriyor. mühendisin de idealisti önerir. mühendis olmak için olanı değil mühendis olarak doğanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashtray Girl

mühendislik istiyorken neden pişman olasın ki.
    ayrıca bir mühendislik öğrencisine sorduğun gibi bir tıp fakültesi öğrencisine sormuş olsan o da sana "mühendislik yaz" der.

ben kaç tane doktora sordum,aynı tepkileri aldım.hepsi mesleğinden şikayetçi.bir kaç tanesi hariç. genelde idealistler öneriyor. mühendisin de idealisti önerir. mühendis olmak için olanı değil mühendis olarak doğanı.
    karakalem resim yapabiliyorsan, yemek yapma kültürün varsa, elektronik mekanik hobin varsa, kimya okumayı seviyorsan, iyi doktor olabilirsin.. veya diş doktoru olabilirsin..

hafızan çok kuvvetliyse 6 yıllık egitimden sonra tus denilen uzmanlık sınavını kazanabilirsin.. sezilerin çok kuvvetliyse 4 veya 5 dilden oluşan tıp yabancı kelimeleri rahat çözebilirsin. bazıları çok eski kelimeler olsa bile.

lise mezunu isen bilgi eksikliğini tamamladıktan sonra herhangi mühendislik kitaplarını anlayabilir ve çözebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: unknown115

karakalem resim yapabiliyorsan, yemek yapma kültürün varsa, elektronik mekanik hobin varsa, kimya okumayı seviyorsan, iyi doktor olabilirsin.. veya diş doktoru olabilirsin..

hafızan çok kuvvetliyse 6 yıllık egitimden sonra tus denilen uzmanlık sınavını kazanabilirsin.. sezilerin çok kuvvetliyse 4 veya 5 dilden oluşan tıp yabancı kelimeleri rahat çözebilirsin. bazıları çok eski kelimeler olsa bile.

lise mezunu isen bilgi eksikliğini tamamladıktan sonra herhangi mühendislik kitaplarını anlayabilir ve çözebilirsin.

Alıntıları Göster
    KARDEŞ 2011 YILINDAKİ SIRALAMALARA BAK ODTU MAKİNA 7K CELAL BAYAR TIP 7K, 2013 SIRALAMALARINDA ODTU MAKİNA YİNE 7K CELAL BAYAR TIP 11K, 2015 TE NE OLCAĞINI DA SEN TAHMİN ET..BUNLARA AÇ BAK BENİM LAFIMA GÜVENMİYORSAN AMA BENCE ELEKTRİK ELEKTRONİK DAHA ŞIK OLUR ODTÜDE

• quote:

Orijinalden alıntı: blackks66

KARDEŞ 2011 YILINDAKİ SIRALAMALARA BAK ODTU MAKİNA 7K CELAL BAYAR TIP 7K, 2013 SIRALAMALARINDA ODTU MAKİNA YİNE 7K CELAL BAYAR TIP 11K, 2015 TE NE OLCAĞINI DA SEN TAHMİN ET..BUNLARA AÇ BAK BENİM LAFIMA GÜVENMİYORSAN AMA BENCE ELEKTRİK ELEKTRONİK DAHA ŞIK OLUR ODTÜDE

agzım açık baktım. şu yazdığın cümleleri açık ve net yaz bulmaca gibi yazmışsın...öz türkçen pek iyi değil..dalga geçer gibi yazılar. orhun yazıtları bile bukadar karışık değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.