Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[TIP] ZONGULDAK Bülent Ecevit VS TEKİRDAĞ Namık Kemal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirliyim bu 2 sinden birine gidicem gibi
    Zonguldağı ve Tekirdağı tanıtır mısınız hiç bir fikrim yok 2 il ile ilgili.
    Üniversiteleri de tanıtırsanız sevinirirm. Sadece Zonguldağın geçen sene TUS yerleştirmede Cerrah paşadan sonra 2. olduğunu Namık Kemalin ise henüz mezun vermediğini biliyorum.

NAmık kemalin Tıp fak. ve hastanesinin dıştan geniş fotolarını bulamadım atarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolaplı -- 17 Temmuz 2014; 20:10:34 >

• Zonguldakta hazırlık var bence onu yazma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlama ihtimalim yüksek dostum
  • Ben tanıtıma gittim güzel küçük bir yer zonguldakbyurtlara 10 dk tekirdag ise daha yeni ve sistemi farklı istersen şu siteye bi göz atwww.tiptercihim.com çogu detay var bu arada sıralama kaç?
  • 12.900 dostum sağol inceliycem siteyi bunlardan öne de inönü ing yazdım 13.500 o da büyük ihtimal gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oge1

İzmirliyim bu 2 sinden birine gidicem gibi
    Zonguldağı ve Tekirdağı tanıtır mısınız hiç bir fikrim yok 2 il ile ilgili.
    Üniversiteleri de tanıtırsanız sevinirirm. Sadece Zonguldağın geçen sene TUS yerleştirmede Cerrah paşadan sonra 2. olduğunu Namık Kemalin ise henüz mezun vermediğini biliyorum.

NAmık kemalin Tıp fak. ve hastanesinin dıştan geniş fotolarını bulamadım atarsanız sevinirim...

Dostum kuzenim n.kemal tip da okuyor gayet memnun

• quote:

12.900 dostum sağol inceliycem siteyi bunlardan öne de inönü ing yazdım 13.500 o da büyük ihtimal gelir

Yakınmıs sıralamamız ben de 12850 ben de trakyayı one yazdım okul birinciligi kon. belki girebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivas - Erzurum - Düzce TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

12.900 dostum sağol inceliycem siteyi bunlardan öne de inönü ing yazdım 13.500 o da büyük ihtimal gelir

niye soruyon o zaman dostum
  • tıpdoktoru T kullanıcısına yanıt
    aga bak büyük ihtimal diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolaplı -- 17 Temmuz 2014; 20:26:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.