yaş 18 kan testi yapıldı testosteron 300 civarı çıktı, %26 vucut yag çıktı bu testoyu nasıl arttırabilirim? kilo mu vermem gerekiyor, göbek falan var ciddi anlamda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıpçı abiler bi bakın

-
-
hocam kan testinde yağ oranı tam olarak hangi adla geçiyor?
-
ya yok hızlı yaziyim derken atlamisim o olcum makineyle yapildi trigliserid 190 cikti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kan testinde testoyu nasıl görüyorsunuz yaw
çok kiloluysan spor salonunda kilo verebilirsin de spora çok sarma bir yerden sonra testo düşürüyor fazla fitness. kiloyu verdikten sonra ya doğa sporu ya da dövüş sporuna yazıl. güreş, judo, boks vs.
testomaxxing
-
telomeraz reverse transkriptazdır
bende 47 ama yağ oranımın %30'a dayanmış bile olabilir, yıllardır sıfır spor sıfır yürüyüş sadece yağ. sağlam bir diyetle yağları eritmekle başlayabilirsiniz ben şu anda öyle yapıyorum. ek olarak şekeri de tamamen kesin göbeğin ana kaynaklarından birisi şeker(diye hatırlıyorum). testosteron seviyesinin tam belirli bir aralığı yoktur kişiden kişiye farklı yorumlanması gerekir, bir üroloğa gidip değerlendirmesini isteyebilir ve düşükse yükseltmek için yardım alabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X