Şimdi Ara

tıpçıyım tekrar hazırlanacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2k hedeflerken 10 k ların sonunda bir sıralama yapmış kardeşinizim.hakkettiğimi almadan ölmek istemiyorum.adü'de dönem 1'im,bu belki de üniversite değiştirmeme vesile olur(tıp dışında istemiyorum).bu sene sadece tyt ye hazırlanacağım ve haftaya şu komiteler bitsin başlayacağım.

• istedigini yapar da bunu buraya yazmasinin sebebi ne acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeniden yks kasmak yerine dil öğrenmek, meslek hakkında bilgi edinmek ve araştırma yapmak daha mantıklı değil midir? Çankaya Üniversitesine burssuz girip UCLA giden bir arkadaş vardı. Yani ADÜ yerine 2k sıralama yapıp İÜ veya AÜ gidince hayatın değişmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel,gel a*k gel sende gel okadar mezun yetmezmiş gibi sende gel.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    😂😂😂aynen Hocam bir de böyleleri var ama saygı duymak gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden okulda ortalama kasıp daha iyi unilere gecmeyi denemiyorsunuz?

Yeniden hazirlanmaya deger mi ki?

Hem ortalamayla gitseniz 2.siniftan devam edersiniz yks ile gitseniz tekrar 1den baslarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 31 Ekim 2019; 0:51:7 >
  • Acıbadem,koç ve medipolü kazanıp amerika akreditasyonu alacağım diyorsan eyvallah.Ama bu 3’ü haricindeki tıp ünilerinin şehirden başka farkı yok.Zaten puanında kırılacak boşa kürek sallarsın geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oncelikle yapilan iyi kotu butun yorumlar icin tesekkur ediyorum.bu basligi tepkileriniz ve dusuncelerinizi ogrenmek icin acmistim.yapacagim isin mantikli olmadigini ben de biliyorum ama hayallerimi gerceklestirmek icin cabalayacagim.aslinda okul baslamadan kendime ortalama kasip gecerim diyordum ama simdilik adu'de bu imkansiz gorunuyor.dersler uyuyorsa devam edebiliyorsun diye biliyorum tekrar yks den kazandiysan bile.bu sene sadece tyt ye hazirlanacagim buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden opuyorum :) ara ara editlerim burayi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.