Yok hocam her asistan almıyor o miktarı çevremde fazla sayıda doktor var ırdan biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpı Bırakmak Ve Mühendisliğe Başlamak (2. sayfa)
-
-
bak deseydın muhendısım tamam okey ozel sektorde ıs bulma zorlasabılrıd ama tıp ıcın asla oyle bıse yok bu arada sınıfta mı kladın mezuna mı kaldın ben 2kere mezuna kaldım.
-
nöbet ttumayan brasnlar 40k tutanlar kardıyolojı 55-60k alıyor kuzenım doktor.
-
Bilmem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 22 yaşında 2.sinifim en azından intornlukte asgari ücret veriyorlar 26 da bitti say
Hocam 2001 li misiniz yoksa 2000 mi ?
2000 ama 23 e girmedim daha,2 ay var
-
Hocam ben de 2003 lüyüm 20 ye girmeme şurada 3 ay kaldı. 1 kere mezuna kalma dışında hiç sene kaybi yaşamadım ona rağmen dönem 1 i 20 yaşında bitirmiş oluyorum. Artık 20, 21 ,22 yaşlar çok normalleşti. Bizim neredeyse 300 kişilik sınıfta 140 kişi falan ilk senesinde girmiş
Sınıfta kalmadan bitirebilsem benim için yeter zaten, geçmiş için yapabilecek bir şey yok artık
Valla hocam 22 yaşında tıp 3.sınıfım tıbbı kimsenin baskısı altında kalmadan seçtim fakat çok pişmanım keşke odtude mühendislik yazsaymışım daha geniş bir hareket alanına sahip olurdum aynı zamanda daha az stresle daha çok para kazanabilirdim o şansı kaybettim kendim ettim kendim buldum diyecek çok fazla bir şey yok dünyada da düşüşte olan bir meslek hakkınızda hayırlısı olsun
-
hocam geç kalmışlık hissini anlatamam. insanlar çok da takmamam gerektiğini söylüyor ancak kim söylerse söylesin bi tuhaflık olduğu ortada yani burada konu maaş falan değil
-
bu 2000liler niye böyle olduk hocam
-
mezuna kalmaktan mı yıl gıttı sınıfta kalmaktan mı
-
Hocam mezuna kaldım sonra bilkent kazandim ama ücretli oldugu icin tipa gectim hikaye bu sekilde ozet olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapı Ustası -- 30 Nisan 2023; 0:13:12 >
Hocam ben de ytü mat müh 1. Sinifim. Yazilim icin geldim bolume ama sanirim c programlamaya kafam basmiyor ve bilgisayara bakmaktan gozlerim kurudu omrumu bilgisayara bakarak gecirebilecegimi sanmiyorum bana biraz aksiyon lazim cevreden de bolume karsi hicbir itibar alamadim puanım anca Kirşehir tibba yetiyor sanirim tibba gececegim bugun fizik 2 vizesine girdik ölüm gibiydi kalma garantili genel ortalama tahminen max 15 olacak muhendislik de tip kadar zor bence deli gibi calisiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tıpa gecmenızı tavsıye ederım
-
Nasıl goat
Istanbuldan sonra vasat bozkira gitmeye gonlum pek razi gelmiyor ama hocam ben orada kendimi nasil geliştirebileceğim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X