Bir de hocam merkezi puanla gecis icin bile altta ders olmamasi ve ortlama sarti istiyro. 2si sorun benim için 2 ortalamam, kaldigim ve dc ile gectigim ders var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpı Bırakmak Ve Mühendisliğe Başlamak (3. sayfa)
-
-
Bekleriz hocam sunucuya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merkezı gecıs sadece o yılkı puana baglı arkadasım balıkesır tıpta kaldı myp ıle ege bılgısayara gectı alakası yok.
-
anladım hocam hayırlısı olsun
-
Emin misiniz hocam butun uniler icin boyle mi ? Ben yatay gecis yonergesine bakmisim o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tipta bos zamana hobiye vakit kalmiyor muhabbeti var reel mi bu ek iş olarak yazılım işleri yapamaz miyim
Arkadaşın kaç sene tıp okudu? Geçtiğinde kaç yaşındaydı
-
Bu sene girmediniz sanırım çünkü bu sene ytü mat müh giren birisine daha çok tıp gelirdi. Bence kırşehirde okunmaz diş yazmayı düşünebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniden üniye değişir 2ve 3 cok zor diyorlar genel anlamda cidden yogun müfredat ama zaman kalır tabi gene yks senesi kadad yogun değil
İlk yılıydı 19 yaşındaydı.
Tibbi en alta yazdim zamaninda istemiyordum bu sene girdim ytüye 1. Sinifim hocam
Ytu diye universite mi var akademik kadrosu bile cogu namik kemalden, duzceden sadece ismi olan bir universite adam derece yapmis, son tercihi bile değildir. Tıp icin diyorsan her gun ayni şeyleri bende yaşıyorum ama girilen yol bırakılmıyor. Ev, okul fena empoze etti beni sonuç. Tıp tercihini yaparken kendinize 1 den 1000 kere sorun çekilecek kahrı yok hiç.
Istanbul medeniyet ve trakya diş geliyor, 28kyım
Hocam siz severek yazmadınız mı tıpı ?
yapan çok gördüm. çoğu da mutlu (en azından şimdilik / ünideyken)
-
Kaç yaşında geçtiler
-
dörtkoldan taciz
çok belli bariz
cevabını kendin vermişsin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizim hazirlikta vardi 21 yaşında bir de hazirlik okuyacak 1 yil
bir de gectigi bolum matematik ogretmenligi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Isteyerek idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X