Şimdi Ara

tipik donma ve reset atma olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar hepinize kolay gelsin forumda çok dolaşmama ramen istediğim gibi bi çözüm bulamadım sorunlarım 11 aydır dewam etmekte.önce sistemimi yazim
    celeron d 2.66 ghz işlemci
    gigabyte 8vm800pmd-775-rh anakart
    512mb ddr533 ram
    256 mb ati radeon 9550
    80gb hard disk
    450 warr rain psu gerçek 450 watt mı bilmiyorum
    arkadaşlar fx5200 lü günlerimde pc de oyun açtığım anda ekran donup kalıyor fakar reset atmıyordu.bende onboard ekran kartıyla devam ettim ve onboard ekran kartıda sürekli oynadığım conquer online da reset atmaya başladı önceden atmıyordu bende pc ye format attım ve sorun devam etti.bir teknik servise danıştım ve bana anakartımın chipsetinde problem olduğunu söylediler.bunun üzerine msi-p4m900l-2 model anakartını aldım ve ati hd2400 ekran kartı aldım bu seferde başım mavi ekranla belaya girdi hatırladığım kadarıyla ati2dvag.dll falan gibi bi hataydı ne yaptıysam düzelmedi bende yeniden msi anakartımın onboardıyla idare etmeye başladım ancak bu anakartın on board ında hiç reset sorunu yaşamadım ve geçenlerde elime ati radeon 9550 geçti.gigabyte anakartımı yeniden taktım ve en başa döndüm oyun açıldığı anda pc donuyor işin kötü tarafı galiba msi anakartımın ide girişlerini bozmuş olabilirim 2 girişlede denedim ancak malesef hard diskimi görmedi bende gigabytla devam ediyorum sorunlar ram denmi yoksa psu danmı anlayabilmiş deilim malesef deneme fırsatımda yok çünkü pek arkım yok ram bulamıyorum psu dan olabileceğini pek sanmıyorum psu dan olsa gigabyte anakartımın onboard ı neden reset atsın ?? ama chipsetide bozuk olabilirmiş ondanda olabilir sizin anlicanız çıkmazdayım yardım bekliyorum arkadaşlar kolay gelsin

• bilinçsiz uyum dikkate alınmadan alış verişten meydana geliyo..bilirkişilerle almalıydın sistemini iyice corbaya cevirmişsin arkadasm..
  • burak haklı....

sistem donatırken mutlaka bilirkişilre sorulmalı... sonra hem istedigin kaliteyi vede istedigin özellikleri elde edemsn böle takılmalar resetlenmeler olr
  • ilginizden dolayı teşekkür ederim ilk sistemi hazır bi şekilde aldım ve oda sorunluydu ve aldığım yere götürdüğümde yer kapalıydı orta derecede bi bilgisayar kullanıcısıyım sistemde her şeyin uyumlu olduğunu bilebilcek kadar bilinçliyim reset olaylarınında genelde aşırı ısınmadan ve ram den kaynaklandığını biliyorum ve sadece çözüm arıyorum sizinde yardımlarınızı bekliyorum ve şimdi yeni bi sorum war donup kalma olayı psu dan kaynaklanabilirmi ?? benim öğrendiğim kadarıyla psu sorunları reset attırırmış yada ram pc dondururmu ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.