Şimdi Ara

tipo mu palio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9 milyar civarı param var. Tipo palio ve accent arasında kaldım gerçi ben tipo istiyorum ama biraz aklım karıştı palio günce araba tipo satılmaz diyorlar tipoyu 9 alsan seneye 7 eder şeklinde söylentiler var.Palionun hala üretimi devam ettiği için kaybetme olmazmış.Birde 14ie mi yoksa 1.6 sx mi önerirsiniz.bu arada 90000km 99 model 1.6 sx tipo var lpg li

• arkadaşlar birşey daha sorucam arbanın triger kaşışı gömlek falan değişmiş motor sıfır deniyor sorun çıkarırmı sizce?
  • accent ti hiç düşünme bence çok fazla arıza çıkartıyor tanıdığımızda vardı lpg bağlattık tan sonra 2 kez enjektör yaptırdı...bizde 96 tipo vardı 1.6 slx 3 sene kullandık çok güzeldi hiç sorun çıkarmadı ama artık kasası eskiyo günden güne değer kaybediyo temiz bulursan seni çok ca götürür. palio hakkında pek bir bilgim yok ama kasa sı daha yeni .karar senin ama bence palio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMC-12 -- 28 Ekim 2006; 14:01:42 >
  • Tipo kasa olarak yola çok daha iyi oturuyor ben palio ile viraja girdiğimde devrilecek diye korkuyorum açıkçası. Tiponun içi ve bagajı daha geniş sürüşü daha rahat ama palio 1.2 mpi motoru az yakıyor güzel kaçıyor. Eğer bulabilirsen tipo 1.6 ie slx al derim tam donanımlı bir araba motoru mpi ve güzel kaçıyor abs, airbag bulunuyor o araçlarda. 1.6 sx karbüratörlü alma derim.
  • teşekkürler arkadaşlar şu bir sene içinde 2 milyar falan değer kaybı korkutuyor 1 sene sonra başka bir araba düşünüyorum değer kaybından korkmasam hiç düşünmeden tipo alırım çünkü sürüş ve konforu çok çok iyi ama galiba bu gidişle palio alıcaz
  • arabayı 1 sene kullanıp satacaksan tipo alma uzun süre kullanacaksan al ...
  • bu şartlarda palio gözüküyor sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TABİKİ TİPO 2 YILDIR 1,6 İE YE BİNİYORUM MEMNUNUM 2002 PALİO MUZDA VAR AMA TERCİHİM TİPO SANADA TAVSİYEM TİPO
  • kardeş bence ikiside güzel ben tipo kullanıcısıyım.değer kaybının o kadar fazla olacağını sanmıyorum.ben 01,09,2005 de 8750 ytl ye aldığım tipoya 8250 verdiler 1 hafta önce ama arabam 96 model full orjinal 1,6 S beyaz bakımlı sende böyle orjinal bir tipo bulurusan (tavsiyem sx olanları) hiç korkma al derim ne demek 9000 e al 7000 e sat 95/96 şahinlere 7500/8000 diyoırlar şahinden demi kötü şu araba arabanın resmi ekteki dosyada bak öyle karar ver tipo? palio? 35 ytl ye 4 kapak aldım o hale geldi araba)

tipo mu palio mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker27500 -- 28 Ekim 2006; 19:21:23 >

• benim fikrime göre tipouygun değil.çünkü gerçekten gelecek senelerde satmakta zorlanırsın.ama accent ve palio uygun.derim. bende palio almayı düşünüyorum.epeydir araştırıyorum.ama sen ben tipodan çok hoşlandım diyorsan al.üretim olarak tipolar paliodan daha iyi şekilde üretilmiş..anack deminde dedğim gibi satılması problem olabilir.
  • arkadaşlar arabayı buldum daewoo nubira 2000 cdx klima abs hidrolik elektrikli ayna vs vs lpg li
  • quote:

Orjinalden alıntı: atillaercan

arkadaşlar arabayı buldum daewoo nubira 2000 cdx klima abs hidrolik elektrikli ayna vs vs lpg li

ewet tam bulmuşsun hocam son sahibi olarak sana uzuuun yıllar hizmet etmeye ve sorun çıkarmaya aday bir araba:))

tipo mu palio mu
  • Hayırlı olsun, arabanı bulmuşsun ancak palio daha güzel bir araba bence. LPL'i de olsa 2000 motor senin düşündüğün arabalardan daha fazla yakar. Nasıl diyeyim en azından 1.6 benzinli palio kadar. Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

arkadaşlar arabayı buldum daewoo nubira 2000 cdx klima abs hidrolik elektrikli ayna vs vs lpg li

hayırlı olsun kardeş kaça aldın?. ama 2000 olması ve parça sorunundan korkardım ben olsam ama olsun sonuçta özellikli araba allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker27500

quote:

hayırlı olsun kardeş kaça aldın?. ama 2000 olması ve parça sorunundan korkardım ben olsam ama olsun sonuçta özellikli araba allah kaza bela vermesin

hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlı ve uğurlu olsun nokta
  • hayırlı olsun..ii günlerde..kemerini takmayı unutma
  • Abim hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Ama burda tipomu palıomu accentmi derken sen git daewoo al ne alaka abi?
  • bu şartlarda palio gözüküyor sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.