Bildirim
Focus mu Vectra mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2005 yeni Kasa focus hb 115 bg ghia mı kanımca donanım olarak daha iyi bir araç vectra d sınıfı olmasına ragmen confort modelınde esp yok galıba 1.6 motorda sönük kalabilir arabayı nasıl kulandıgınıza bağlı.Ben ford focus ghia yı tercih ederdim.Ghia nın esp si varmı? -
Octavia(çok sağlam duruyo), Civic(sorunsuzluğu ile biliniyo), Astra(çok güzel görünüşü var) ve Golf(tam bir aile arabası ayrıca ikinci eli en kuvvetli arabalardan biri)
bu araçlara bakabilirsiniz -
hyundai sonata
o paraya 2005 bulunur
arabada yok yok... -
2005 focus hb 115 bg ghia -
Bizde vectra var ama bence en önemlisi güvenlik bu yüzden s40 la aynı platformu taşıyan focus "bence" daha iyi bir tercih. Focusta esp var mı? Vectra yok ona eminim ama opsiyonla almış olabilir. Bizim arabadaki en büyük pişmanlığım ESP -
Vectranın makyajlı kasasını alabilme ihtimali varsa Vectra derim ,Alamıyorsa focus daha mantıklı bence -
Focus -
quote:
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
Vectranın makyajlı kasasını alabilme ihtimali varsa Vectra derim ,Alamıyorsa focus daha mantıklı bence
Vectraların 2002 den sonraki kasaları çeşitli sorunlar çıkarması yüzünden o efsane 95-2001 arasında üretilen kasaları kadar tutulmadı.Ancak focusunda yeni kasası nedendir bilinmez eski kasa kadar tutulmadı. -
Vectra lar çok benzin yakıyor Focus tavsiye ederim -
biraz daha verip daha yeni bi vectra alabilir ama yok bu ikisi dersen focus al derim -
Vectraların motorunu vw ile karıştırdın galiba
Vectra 1.6 105 hp. -
quote:
Orjinalden alıntı: anconda
Octavia(çok sağlam duruyo), Civic(sorunsuzluğu ile biliniyo), Astra(çok güzel görünüşü var) ve Golf(tam bir aile arabası ayrıca ikinci eli en kuvvetli arabalardan biri)
bu araçlara bakabilirsiniz
yakaladım seni hırgız
-
oncelikleri ne arkadaşinizin?
cunku vectra d sınıfı focus c sınıfı araçlardır.
daha geniş daha oturaklı olsun derse vectra.ama daha sportif,daha ekonomık,daaha performansli olsun derse 115 hp lik focus -
Motor bakımından Focus. -
benim tercihim 2005 focus2ghia hb olurdu. donanım yol tutuş ve görüntü olarak benim favorim. -
Vectra da 1.6 focus dan fazla yakıyor ama daha konforlu olduğu kesin
Focus yolu daha iyi kavrıyor ve vectraya göre az biraz daha az yakıyor
Tabiki focus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_b -- 11 Haziran 2007; 21:46:15 > -
http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1031340
http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=989312
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 11 Haziran 2007; 22:27:45 > -
Sınıflar farklı. Opel'in güvenli duruşu ve oturaklılığı tartışılmaz hele üst sınıf olunca Focus'tan çok çok üstün. Her iki aracın kapılarını açmanız bile yeterli anlamak için. Ancak sürat ve performans derseniz, aracın tok duruşu ve konforu önemli değil derseniz, Focus tercih edilmelidir. -
FOCUS
Benzer içerikler
- opel vivaro neden tutulmuyor
- bmw 520d kronik sorunları
- 2 milyona alınacak sıfır arabalar
- kia rio 1.4 cvvt
- f10 f30 farkı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X