Bildirim
tiponun konsolu şişti...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şırıngayla yapıştırıcı enjekte edilip bastırılabilir.Ama sıcaktan yeniden atabilir.Aklıma başka fikir gelmiyo.Ya da komple deriyle kaplanabilir yeniden.Eğer açılan yeri kapatma imkanın yoksa açılmaya devam etmesini engelleme yöntemi geliştirmen lazım. -
sorun (şimdilik) çözüldü.. sanayiye gittim. yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi içine bir kaç yerden şırınga ile japon yapışkan sıktık, üstüne bastık, oldu..fotosunu çeker bir ara onu da koyarım.. -
Ne demek önemli değil.Sağol.Ben teşekkür ederim. -
arkadaşım aracın tek nokta mı yoksa karbüratörlümü. benim de 96 slx tipom var tüplü. km de ne kadar yakıyor acaba.
benim kinin önümüzdeki günlerde motor yağının bujilerini,buji kablolarını, filtreyi değiştireceğim. bayağı etkili olcağını düşünüyorum. -
evet konsolun tamir sonrası hali işte budur...
fecihi arkadaş..
benim tipo 96 model SLX..karbüratorlü..tüp takdırmadım herşeyi ile orijinal...gecenlerde uzun yol yaptım.. yaklaşık 7 lt/100 km yakıyor..
-
İyi olmuş sorun çözülmüş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X