|
Tıpta çığır açan gelişme: Doğuştan sağır kız çocuğu, gen terapisiyle duymaya başladı
-
-
Bence gen terapisi renk körleri için faydalı olabilir. Sizin düşünceleriniz nedir yorumlara bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an kusurları tedavi etmek için kullanıyoruz bu teknolojiyi. Bu ilerleyen süreçte tüm genetik hastalıklar için kullanılabilir. İster renk körleri için isterse tamamen körler için. Fakat bu yolun devamı insanın kendi evrimini kontrol altına alması olacak diye düşünüyorum. Son noktası ise tüm canlılığa hükmetmek olabilir.
Bunlar güzel şeyler, teknoloji bu yönde ilerlese keşke. Oyun malzemeleri ve oyunlar gelmese akla.
-
fotosentez yapabilen bi derimiz olsa fena olmazdı ama etik olaylarından dolayı bu pek yakında olmayacak şeyler
-
kansızlık hastalıklarınada acil iyi bir tedavi olursa iyi olur.
-
Virüsleri kullanmak mantıklıymış, belki kanseri de bu yolla çözerler. Kanserli hücrelere kendi dnasını aktarıp yapısını bozup öldürür vs.
Konu hakkında bilimsel bilgim olmadığı için hayal ettim tabi.
-
Güneşli günlerde kana sürekli glikoz basmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum hocam ayrıca ben rengimden memnunum yeşil olmak istemiyorum.
-
Ben sonradan kulak çınlaması olanlardanım umarım bu tedavi bulunur
Gen tedavisi ilerde daha da hızlanacak ve bir çok hastalığı kökten çözecek. Tabi yeni hastalıklar peyda olmazsa.
-
Hamdolsun
-
sigortan olsa bile işitme cihazı almak pahalı kayınpederime almak istedik dünya para
Benim hatırladığım 90'larda %20 öderdi emekli kalanını sigorta öderdi şimdi sigorta %20 ödüyor kalanını biz ödüyoruz
-
Kanserli hücreleri operasyonla alabiliyorlar genelde zaten. Mesele o değil. Vucudun hucreleri kontrol eden mekanizmasi adam akilli islemedigi icin bu sefer baska hucrelerde patlak veriyor. Normalde hucrelerin sayisina, cogalimina vucut karar veriyor. Kontrolden cikan hucreleri yok edebilecek savunma mekanizmasi da var aslinda ama calismiyor. Buna kanser diyoruz. Yanlis hatirlamiyorsam basitce boyleydi.quote:
Orijinalden alıntı: VainVirüsleri kullanmak mantıklıymış, belki kanseri de bu yolla çözerler. Kanserli hücrelere kendi dnasını aktarıp yapısını bozup öldürür vs.
Konu hakkında bilimsel bilgim olmadığı için hayal ettim tabi.
Gen terapisiyle kulak çınlamasının tedavisi ben ölmeden bulunur inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X