Şimdi Ara

TIPTA-DISTE UZMANLIK OKUNURKEN MAAS ALINIYOR MU? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
70.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seni acilen sabundan diş yapmaya davet ediyorum önce sınıflarını bi geç bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ekmek

Yeni açılmış hastane dediğiniz yer şehir hastanesi. Artık her ilde şehir hastanesi var. Ve tüm hastaneler oralara taşınıyor. Eskişehirdeki şehir hastanesi 9 eylülde resmi açılışını yapacak ve yıl sonunda tüm neredeyse tüm hastaneler buraya taşınacak. Bazı şeyleri tahmin etmek zor değil. Size farklı yerlerden farklı kaynaklar paylaştım. Ama burada benim amacım sizleri inandırmak değil. Yani bir düşünün bu konu bir kaç hafta sonra forumun çöplüğüne gidecek, sizlerin inanıp inanmaması benim için ne kadar önemli sizce :) tek amacım tıp tercih edip hayatlarını şekillendirecek meslektaş adaylarının bunları bilerek gelmesi ve devam etmesi. Bizler o arkadaşların her zaman abileriyiz. Ne zaman isterlerse her zaman destek olmaya varız. Bizim mesleğimize çok acı bir söz var. Hekimlikte istifa edemeyen intihar ediyor. Bir bakın o çok kazanan hekimlerde intihar oranları ne kadar ve neden intihar ediyorlar. İlerde depresyona girmemeniz için bazı şeylere şimdiden dikkat etmek lazım. Bazı kişiler de sırf 'ya bu dohtorlar çoh alıyollar' kafasında soru sorup maaş hesaplaması yaptıkları için zaten onlarla az muhattap olup kaçıyoruz. Tekrar söylüyorum benim tüm laflarım şu an meslek stresinde olup tıp tercihi yapan kardeşlerime. Onlar bilerek bu yolda yürüsünler. Son kez söylüyorum benden pas artık. Mesleğinizi odak noktanıza koymayın. Para için bu mesleği seçmeyin.

Alıntıları Göster
    Hekimlikte istifa edemeyen intihar ediyor cümlesi şaşırttı. Tanıdığım doktorlar da ne bir depresyon belirtisi ne bir keşke tıp okumasaydım cümlesini duymuşluğum var.

Doktorluğu sanki çok zormuş ve maddi olarak tatmin etmeyen bir meslek olarak gösteriyorsunuz.

Sağlık personellerinden hemşire örneği vereyim 3.7bin kazanırken doktorun 5küsür bin kazanması inandırıcı değil, saçma.

12bin net para, 32bin saddce döner gibi rakamlar duydum.

Lütfen yeni seçecek arkadaşların hevesini kırmayın.

En refah meslek gruplarından biri. Giyim yaşam kalitelerine saygınlıklarına bakarak anlayabiliriz

bunu.

İstifa edemeyen doktor intihar eder cümlesi de tamamen uydurma. Kaç tane intihar eden doktor haberi gördüm hatırlayamayacağım kadar AZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalolmuş

Hekimlikte istifa edemeyen intihar ediyor cümlesi şaşırttı. Tanıdığım doktorlar da ne bir depresyon belirtisi ne bir keşke tıp okumasaydım cümlesini duymuşluğum var.

Doktorluğu sanki çok zormuş ve maddi olarak tatmin etmeyen bir meslek olarak gösteriyorsunuz.

Sağlık personellerinden hemşire örneği vereyim 3.7bin kazanırken doktorun 5küsür bin kazanması inandırıcı değil, saçma.

12bin net para, 32bin saddce döner gibi rakamlar duydum.

Lütfen yeni seçecek arkadaşların hevesini kırmayın.

En refah meslek gruplarından biri. Giyim yaşam kalitelerine saygınlıklarına bakarak anlayabiliriz

bunu.

İstifa edemeyen doktor intihar eder cümlesi de tamamen uydurma. Kaç tane intihar eden doktor haberi gördüm hatırlayamayacağım kadar AZ.

Alıntıları Göster
    Ben kimseye yazmayın demiyorum. Yazın tabiki. Doktor intihar yazın google'a neden böyle bir yola girdikleri de yazıyor. Cahilin söyle bir handikapı var hayatta. Duyduğuna inanır. Kanıtlar olsa bile inanmaz. Onun için duyduğu önemlidir. Ben size tüm iyi niyetimle bir sürü kanıtlar göstererek mesleği anlattım. Hala 12 bin net maaş 40 bin döner diyorsunuz. Yahu şu net maaşı kanıtlayın döner kısmına girmeyeceğim. 40bin döneri de kanıtlarsan sana söz veriyorum iPhone x alacağım. Daha çocuksunuz hayatı düzgün yorumlayamıyorsunuz. Bu yüzden size iç yüzünü de anlatıyorum. Ha benim umrumda mı yahu sizlerin yazıp yazmaması. Son kez okuduğunu kavrayaman gençler için yazıyorum.

Bu meslek dünyanın en kutsal mesleği. Para için yazarsanız çok üzülürsünüz. Bu mesleğe insanlara yardım etmek için gelin. Onların mutluluğuna ortak olmak için gelin. Bak sana bir haber paylaşacağım. Eski de değil.

https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberturk.com/dr-ece-ceyda-gudemek-in-intihar-mektubu-ortaya-cikti-1702059-amp

'''Bu kısım para için yazacak senin gibi arkadaşlara özet .'''

Yazın kardeşim para için yazın. 12 bin net elimize para geçiyor. Dönerle de 50_60 bin alıyoruz. Çok şükür yetiyor. Eşim de doktor zaten o da 50-55 alıyor. Aylık 100-120 bin civarı para. Eh işte geçinmeye çalışıyoruz. Geçen porche aldık daha taksiti bitmedi. Ama 2 ayı var. Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 30 Ağustos 2018; 11:25:29 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.